CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 3, 2010

For The First Time

Yeah! Balik dr sklh tgh hari td aku nampak ada letter dlm post box.


So aku check & aku terus trsnyum bila tgk nama aku tertera di letter tu & brsetemkan $2.40 New Zealand. Ahhh...dah dpt agak siapa pengirimnya tu. It's from someone that i missed all this time. Air mata kerinduan & kegembiraan terus mengalir bila aku baca letter tu.

For the first time aku terima surat dr dia sejak dia pergi 6 bln yg lepas. Apa yg dia tulis dlm letter tu?? Adalah...mana blh bagitau..hehe.. Hanya aku,dia & Tuhan yg tahu. Akan ku kenang dirimu dlm setiap doaku. :')


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

5 comments:

aS'aD said...

berahsia juak qwu ouh chris..hehe...sik pa2...sik ku nanya qwu hal ya..huhu~~

Deveronica said...

haha..mmg ku brahsia. bgus la mun ko x tanyak..lg slmat rahsia aku..kehkehkeh.. :p

Rasyid Ochmann said...

INGAT!!!!!Kawen iboh lupak jemput AKU!!!AISHAH!!! ngan CATH!!!hahahaha

Rasyid Ochmann said...

AKU DAH FOLLOW KAU KKKKKKKKKKKKKK!!!

Deveronica said...

ok2..x ku lupak jmput torang smua..x ckup k card jmputan,ku k fb juak invite torg..hahaha