CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 3, 2010

Funny Moments

Wktu kat sklh mmg mcm2 yg aku lalui..pagi td adalah wktu utk Math,mula2 tu x best..cikgu mrh ngn kitorang la..(alaaa...x best nyer). Sudah la aku duduk kat dpn sekali,cikgu tu pulak berdiri di dpn aku,mau tak pekak telinga aku dibuat nya.

Hehe..kiranya mcm ni la keadaan aku time cikgu marah td.

Dgr dia mrh2,kecut perut gak. Cikgu tu bknnya selalu mrh pun. Tp kalau dia dah tak de mood mcm tu,haaa.......jgn bawa main2 oi. Kitorang pun satu gak,dah nak SPM,tp still nak main2 gak. Hahaha..itula yg org kata "TAK SEDAR DIRI",kan?? =) Lepas tu,waktu Moral pulak. Wah! Aku suka part ni. Ada la suatu masa tu aku overheard prbualan budak2 cina yg duduk di belakang aku. Automaticly aku trus pandang kat diorang dgn muka yg trkejut sbb apa yg mereka bualkan tu psl *** (x leh bgtau aaa..tp kalau dpt agak,bgus la). Adala sorg budak cina ni kata,"i know u know,don't tell who". Fhm tak apa dia kata? Maksudnya,"sy tahu awak tahu,jgn bagitau sesiapa". Dia guna direct translate la.. Aku apa lagi terus ketawa la. Lepas tu aku cerita balik kat kwn2 aku & mereka ketawa & riuh la kami. Kitorang pun terus la trikut2 ayat tu. Hahaha..funny kan? Tapi at least la dia berani cakap,drpd tak de langsung. Hehe..





Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: