CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 6, 2010

Unexpected!!

Urmphh!! Sudahlah.. Pagi td aku trnampak seseorg yg dh lama aku tak tgk/jumpa.. Sblm mjlis graduasi mula,aku & kwn aku nak g toilet. Sesampainya di lobi hotel,mata aku terus tertacap pda wajah seseorang.. Terkejut aku!


DIA!! Dia menjadi tetamu jemputan kwn aku kat majlis graduasi kami. Herm..aku tak sangka pulak dia akan datang sbb aku tak pernah terfikir pun. Dia pun takde bagitau pa2.. Hurm..saja nak bunuh aku. :-/ Tp aku xda la ckap ngn dia,just jeling2 je then senyum~~ Kan btl aku kata,kami 2 selalu terserempak atau berada pada satu majlis bersama,tp kami xda jodoh nak brjumpa dan brbual sama2.. just tgk dr jauh je..susahnya nak brjumpa..Takdir tak kasi kot..


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: