CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 31, 2010

Saya Blogger Sarawak

Entry kali ni,aku buat semata2 nak join segmen abang Azman kite kat Blog Pilihan Malaysia ni. Ok,ni aku nak crita serba sedikit ttg aku & bumi terchentaaa aku ni.


Nama manja atau glamor,nak kata manjee dan glamorrr,mmg tak ler.haha
  • Miss Deveronica
Status aku pulak?
  • Single lg.Cuma not available..Hihi.
Cara nak hubungi?
  • Alahhh..zaman skrg kan serba canggih?Search aje..
  • Facebook-ada Fb badge kat tepi sane.
  • Twitter-@missdeveronica
  • Email-christie_vero@yahoo.com
  • Ada byk lg,tp yg di atas ni la paling utama.
Daerah tmpat tinggal?
  • Miri!Yeah..bandar kelahiran..tp kpg kat Kuching.Haha.
Tempat aku tinggal
  • Buat masa skrg ni menetap kat Miri ler..
Yang menarik kat tempat aku ni
  • Kitorg ada Taman Negara Lambir.Korg pernah dgr ke tak?
  • Ade Gua Niah.Yang ni mesti korg tau kan/
  • Borneo Rain Forest-tempat korg blh melakukan pelbagai aktiviti ekstrem.
  • Ada byk shopping complex.Hihi..yg dh byk pilihan nak shopping kat mana.
  • Bg yg tinggal di negeri lain,kitorg kat Sarawak ada Laksa Sarawak(sedap worr..) & mee Kolo.
  • Taman Awam,pantai2 yg tak kurang tak lebih menarik..(hahaa)
  • Grand Old Lady iaitu Muzium Petroleum terletak di atas Bukit Kanada dimana kita blh tgk bandar Miri dr atas.Besttt tau?
  • Marina Bay tempat ekslusif,seronok kalau ditiup angin laut sepoi2 bhsa Malaysia..haha
Kalau nak list apa yg menarik kat tempat aku ni,mmg byk aarr..tak terkira.
Ok kwn2..selamat membaca dan selamat mengikuti segmen abg Azman! :)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

1 comments:

.vna erman. said...

blog walking
btw,nice blog....

feel free to visit & follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com