CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 12, 2011

Dah Masuk Senarai Dah :p

Hari ni aku rasa btl2 bosan tahap dewa.. Ntah dewa apa ntah,tp sumpah bosan giler hari ni. Online ngadap facebook pun hari ni facebook mcm tak bernyawa je. *Erk japp..facebook selama ni ada nyawa ke? Mengarut je aku nihh..* Setelah beberapa duduk menghadap facebook tnpa ada buat apa2,tiba2 aku tergerak nak buka blog aku. Mcm biasa aku p dashboard dulu and tgk column blogs updated. Pastu aku p la cari entry BPM mengenai Blogger Sarawak,hah! Jumpa pun. Cepat je tgn aku p click kat entry tu....... dup dap dup dap hati aku....then,jeng jeng jeng! Mak aii... Sekali lg,jeng jeng jeng..!! Aku terus la terjerit kecik and senyum2 sendiri dpn laptop ni. Waa~tgk tgk tgk,blog aku dah tersenarai dlm Blogger Sarawak BPM (click sini kalau nak tgk). Happy wakk.. Tak sia2 la aku type and share link kat BPM hari tu. Dan tak sia2 juga la aku menunggu dgn sabar selama seminggu utk abg Azman,tuan punya Blog Pilihan Malaysia tu sebab beberapa hari lepas dia kata ada masalah ckit. So skrg ni rasa berbaloi la. Toche toche toche abg Azman! I appreciate usaha abg buat smua ni. Heeheheee.... Tiada kata yang dapat mengungkapkan perasaan ku kini. Cewah! Ni pesal tiba klise je ni? Haha.. penyakit belog aku dtg kot? o.O huh?? >.<


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: