CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 29, 2011

Happy a month anniversary Sweetheart.

Sebulan lebih sudah bersama dengan si dia ( yippiee!! ^^) hati banyak bahagia oo.. Haha. :D Bahagia walaupun ada la masa2 utk sakit hati kerana seseorang tu. Huhu. Tapi tu tak penting la. :) Kan?
Huaaaa~ Sepanjang sebulan brsama ni,dia romantik laa.. Romantik sgt2! (suke le tu.. :D ofkoz!) Dia byk luangkan masa dgn aku even dlm msg je. Memandangkan kami brdua x dpt brjumpa selalu,so msg and call adalah alternatif biasa yg digunakan. Knpa aku kata dia byk luangkan masa? Sebabbb~ Kalau time dia keja pun,hp dia tu mesti lekat je kat sisi,bila2 senang dia msg aku,smpai la habis keja. Blik keja plak,lpas mndi pe suma,msg lg,smpai la dia tertido. ^^ Kalau dia jlan2 ngn kwn2 plak,dia pun tetap nak msg KECUALI time dia main game la. Aku benci game,especially dota. Tu la yg dia salu main tu. Dota! Berani kau rampas hubby aku dari aku? Huhu. Jahat!

Okeyh then~ Satu hal yg kami sama2 perasan dan sedar sgt2 ialah kebanyakan bnda yg kami suka,tak sama. Aku suka ini,dia suka itu. Aku kata begini,dia kata begitu. =.=' Haishh! Aku cari di mana persamaan kami,tapi aku hanya dapat list kan 1 je.. T_T Ye..betul. Seriously,1 je yg aku dpt listkan. Persamaan kami ialah perasaan kami terhadap satu sama lain! Hehe. :p Sama2 syg,sama2 cinta. (ewah..meluat ko baca blog aku ye? Tapi ada aku kesah? Crita aku,blog aku,bkn crita kau,blog kau. :p ) Walaupun tak byk persamaan,tp still boleh bersama. Aku bangga weyh! Sbab itu mmbuktikan yg kita x perlukan persamaan utk brsama seseorg,itu x jd mslh kalau hati dah sayang. Aww~ Kata2 tu jugak yg my hubby bagitau tempoh hari. :D So asal hati dah suka,dah sayang,persamaan tu tak perlu sangat la. Cukup la kalau faham satu sama lain,jujur dan yang penting tak sia2kan satu sama lain. Kan kan kan?

Alright bebeyh! Aku tau korang dah boring baca blog aku. So,dgn ini aku mengisytiharkan(ada lagi mcm tu) bahawa. . . . .

AKU SAYANG DIA!
SAYANG CINTAKAN DEAR!
BABY CINTAKAN HUBBY!
HONEY CINTAKAN DARLING!
VOLCANO CINTAKAN TORNADO!
I LOVE YOU
BUT..
DO YOU LOVE ME?

Haha...aku tanya soalan bonus. Of course la dia cintakan aku. Kan? :') Eii..kalau tak puas hati gak,nak kena tanya dia sendiri ni. Huhu. :D Ok..malas nak feeling sendiri lagi. *Macam pa jak upa ku senyum sorang2 dpn notebook ku tok. :DD Biasalah ya,hati tgh bahagia bah. Hehe.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Tuesday, May 3, 2011

'Sorry'. It's the least i can say.

Yes,that's it! Punya la dah lama aku tak tulis blog. =.=' Hais... bukan xde masa,ade,tapi aku yg asyik sgt dgn bnda lain. Asal dah on facebook je,terus la lupa dgn bnda len, Ye aku tau fb tu kalau dok brjam2 pun boring gak,tp mcm la yg aku tgk kat situ. Haha. Hurm... Mari berbalit kpd tujuan aku buat entri ni. Aku hanya mampu mengungkapkan kata maaf kepada org2 yg telah aku sakiti hatinya dlm sengaja ataupun tidak sengaja.

Firstly,aku nak minta maaf kepada seseorg yg aku tunggu2 selama ni utk kembali ke tanah air tercinta. Huhu. I'm sorry dear i can't wait for you anymore. I still love you but i just need you here by my side. You know that i'm not that strong when you're not beside me. You know me well,you know how weak i am when you are not here with me. I didn't hear to your voice even for an hour is enough already to make me so down. When we were a couple before,i always need you 24/7.. This show that i'm really 'bergantung' on you. Ya,mmg me manja ngan you,dear. Me terlalu bergantung pada you. Tapi keadaan.masa dan jarak memisahkan kita. A year ago,you told me to keep strong even though you are not there beside me,but yeah.. I only can keep standing here alone for a year. But now,i can't stand it anymore. But i want you know that you mean so much to me. I think there's no other that as good as you. Even my next! I'm sorry because i'm not strong enough to wait for you,dear. I'm really sorry from the bottom of my broken heart. :'(

This is our first picture together on our first met. :(
I will always miss you and your love remains in my heart,dear. 

Secondly,i wanna ask an apology to the guy yang baru je menghuni hati ini. Syg,i'm still in progress to accept you fully in my life. It's not that i don't love you at all. I do love you. But it just i still learning to give the best for you like what i did to my past. Give me time and i will make sure that i don't take you as a granted. :) Stay with me,stand by me side and i'll do the same to you. :)

My sweetheart. :)
This picture is taken when we went to beach and watch the sun set.


Third,i wanna minta maaf kat ex girlfriend's boyfriend aku,cik SAA a.k.a Mien ( bukan nama sebenar) kot2 dia masih sakit ati aku couple dgn ex dia. Tapi seriously,ini bukan rampas merampas punya hal ye. Diorang mmg dah break pun beberapa bulan yg lepas. Cuma cik Mien ni tadi masih syg kat my bf. So fhm2 je la apa yg seseorg sggup buat bila dah org yg dia syg bkn milik dia lagi. Huhu. Tapi before aku terima bf aku tu,dia sndri yg called aku mlm2 buta time aku syok2 tido,pujuk2 aku supaya terima bf aku,tp masa tu aku mmg x trfikir pun nak terima bf aku tu. Tapi lama kelamaan aku pun ada rasa nak terima jejaka itu,tp aku msih dlm dilema. Aku pun tak sampai hati nak tgk perempuan ni sedih2 nangis2 kerana bf aku. And aku terfikir jugak kalau aku couple ngan bf aku ni,msti budak ni bertambah parah lagi. Aku pun tak nak la orang merana,sedih2,atas kegembiraan aku. Tak sampai hati tau? Sebagai seorang perempuan,aku pun faham mcm mana rasanya sakit itu bila kita tgk org yg kita pernah miliki gembira dgn org lain. Aku tak la sekejam itu utk bersorak sorai atas penderitaan org yg ada kena mengena ngan aku. So girl,i wanna ask for an apology,yeah i know i already did it. But still,i wanna ask for it once again. I hope you will find your happiness soon.

Sincerely,Me.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)