CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 3, 2011

'Sorry'. It's the least i can say.

Yes,that's it! Punya la dah lama aku tak tulis blog. =.=' Hais... bukan xde masa,ade,tapi aku yg asyik sgt dgn bnda lain. Asal dah on facebook je,terus la lupa dgn bnda len, Ye aku tau fb tu kalau dok brjam2 pun boring gak,tp mcm la yg aku tgk kat situ. Haha. Hurm... Mari berbalit kpd tujuan aku buat entri ni. Aku hanya mampu mengungkapkan kata maaf kepada org2 yg telah aku sakiti hatinya dlm sengaja ataupun tidak sengaja.

Firstly,aku nak minta maaf kepada seseorg yg aku tunggu2 selama ni utk kembali ke tanah air tercinta. Huhu. I'm sorry dear i can't wait for you anymore. I still love you but i just need you here by my side. You know that i'm not that strong when you're not beside me. You know me well,you know how weak i am when you are not here with me. I didn't hear to your voice even for an hour is enough already to make me so down. When we were a couple before,i always need you 24/7.. This show that i'm really 'bergantung' on you. Ya,mmg me manja ngan you,dear. Me terlalu bergantung pada you. Tapi keadaan.masa dan jarak memisahkan kita. A year ago,you told me to keep strong even though you are not there beside me,but yeah.. I only can keep standing here alone for a year. But now,i can't stand it anymore. But i want you know that you mean so much to me. I think there's no other that as good as you. Even my next! I'm sorry because i'm not strong enough to wait for you,dear. I'm really sorry from the bottom of my broken heart. :'(

This is our first picture together on our first met. :(
I will always miss you and your love remains in my heart,dear. 

Secondly,i wanna ask an apology to the guy yang baru je menghuni hati ini. Syg,i'm still in progress to accept you fully in my life. It's not that i don't love you at all. I do love you. But it just i still learning to give the best for you like what i did to my past. Give me time and i will make sure that i don't take you as a granted. :) Stay with me,stand by me side and i'll do the same to you. :)

My sweetheart. :)
This picture is taken when we went to beach and watch the sun set.


Third,i wanna minta maaf kat ex girlfriend's boyfriend aku,cik SAA a.k.a Mien ( bukan nama sebenar) kot2 dia masih sakit ati aku couple dgn ex dia. Tapi seriously,ini bukan rampas merampas punya hal ye. Diorang mmg dah break pun beberapa bulan yg lepas. Cuma cik Mien ni tadi masih syg kat my bf. So fhm2 je la apa yg seseorg sggup buat bila dah org yg dia syg bkn milik dia lagi. Huhu. Tapi before aku terima bf aku tu,dia sndri yg called aku mlm2 buta time aku syok2 tido,pujuk2 aku supaya terima bf aku,tp masa tu aku mmg x trfikir pun nak terima bf aku tu. Tapi lama kelamaan aku pun ada rasa nak terima jejaka itu,tp aku msih dlm dilema. Aku pun tak sampai hati nak tgk perempuan ni sedih2 nangis2 kerana bf aku. And aku terfikir jugak kalau aku couple ngan bf aku ni,msti budak ni bertambah parah lagi. Aku pun tak nak la orang merana,sedih2,atas kegembiraan aku. Tak sampai hati tau? Sebagai seorang perempuan,aku pun faham mcm mana rasanya sakit itu bila kita tgk org yg kita pernah miliki gembira dgn org lain. Aku tak la sekejam itu utk bersorak sorai atas penderitaan org yg ada kena mengena ngan aku. So girl,i wanna ask for an apology,yeah i know i already did it. But still,i wanna ask for it once again. I hope you will find your happiness soon.

Sincerely,Me.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: