CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 9, 2011

Adinda Evans:Timbulkan kontroversi dalam laman blog

Hey hey hey hey..aku tak percaya cintaaa~  Aku tak percaya cintaa~ Aku tak percaya C.I.N.T.A!! Erkk?? O.o Apasal lagu ni? Owh. Sorry2. Terlanjur menyanyi tadi. Actualy nak bgi greeting tadi. Nak kata "Hey".. Hehe. So sorry guys and girls. Ok,sudah2 la tu. Cita pasal lagu pun dah 2 baris. Haiz.. Buang masa aku je. (Sdgkan diri sendiri yg nak tulis,bangang ko ni MissD) :D

Baiklah,ni aku nak tnya korang. Korang tau tak kes hangat pasal si Adinda Evans ni? Sapa tau,senyum. Sapa yang tak tau,tlg ketuk kpala diri sendiri ye. Hehe. Eh eh.. knpa ketuk btl2? Sy gurau je la. Tapi krna dah terlanjur mengetuk kepala,so saya ucapkan terima kasih la ye? Hehe. Yang tak buat,takpe2. Anda mmg sygkan diri anda,tak mo sakit2. Ya tak? Hehe.

Okey. Kisahnya bermula mcm ni,semalam sdg aku syok2 layan twitter,mcm biasa,aku tgk la pa yg jadi trend kat twitter hari semalam. Tiba2 ternampak pulak satu nama yg tak dikenali muncul kat trend. Bagi yg selalu layan twitter tu mmg tau la news pasal Puteri Shasha yg show gambar dia ngan boyfie dia comolot(cium mulut ke mulut) kat laman sosial.

Kalau pun ko syg boyfie ko tu sgt,tak yah la smpai show kat laman sosial.
Masyarakat punya mata okey?
Bagi yg nak tau cerita pasal minah ni,korang rujuk la kat laman2 berikut ye? Aku malas nak cerita lebih.

Tapi aku sini bukan nak cita pasal Puteri Shasha ni,aku nak cita pasal Adinda Evans ni. Sebab cita dia lebih hangat dari si Puteri Shasha ni. Tapi agak lambat sikit la aku buat entry ni,sebab aku baru tau. Haha. Budak ni mmg buat satu Malaysia kecoh. Berani mengaku kat laman blog sendiri yang dia dah takde virgin. Sedangkan umur dia baru je 14 tahun. Huhu.

Nak kenal sapa dia? Rajin2 ler pi google.  Google nama ni,Adinda Evans. Confirm korang jumpa. Haha. Malas aku nak cita derr~
Bye..



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: