CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 30, 2011

Be mine :)

"Be mine".. Itula yg aku ucapkan pd dia lebih kurang 2 bln yg lepas. Waktu tu dia ada di depan mata aku. :) The memory a so sweet to remember. Yah. Aku kata begitu bkn brmaksud aku yg trhegeh2 bawa dia couple. Tapi waktu tu adalah wktu utk aku mmberi dia jwpn. Whether aku accept dia or aku nak dia tggu lebih lama lagi. :) Tapi mlm tu,aku terima dia dgn hnya mengucapkan 2 prkataan iaitu "be mine". Well,bila aku kata mcm tu,dia mmg trkejut dan mcm tak prcaya yg aku trima dia. :D Haha. Masih tringat lagi mcm mana aku kena yakinkan dia apa yg dia dgr tu btl and aku kena ulang beberapa kali ayat tu yg aku dah terima dia. Haha. Tapi tu cita 2 bln lepas.


Malam 2 hri lepas,dia text aku. And kata nak return. Mak!!! Aku happy! Sumpah aku happy. Selepas 10 hri brpisah,dia kembali jugak pada aku. :') Uwaa.. Mcm tak pcaya je kitorg couple balik. Hehe. Dia ada buka cerita mula2 kitorg couple tu. Dia kata,"simple words said by you..-be mine-. Time tu mmg rsa tak prcaya sampaikan you have to repeat it many times." Hahaha.. Mmg! Aku malas nak cakap pjg2 time tu,so i find the simplest sentence to say to him as the answer. So,yah..it's been 2 days. He said,"forget the past,no more 'her' and blablabla.." Nahh~ I said,"alaa...if you mmg still ada contact her pun,kalau korg ada ungkit2 hal dulu pun,mesti la still ada 'her' and at that time,i won't stop to say any about 'her' in front of you." Ada faham ka readers semua? If dia tak kantoi lg kat aku dgn apa2 yg brkaitan dgn 'her',of course la aku takkan sebut2 sal dia kat him lg. As simple as that bah. Kan? Ikut situasi la,kalau ada yg brkaitan,aku sebut la,kalau tak,buat apa aku nak ingat sal hal dulu2,apalagi nak ingat dia. :) Sebab bg aku,buat apa nak fikir ttg org kalau org tak fikir ttg aku. Adil la kan? Aku takde kaitan dgn hidup that girl,so do her. So,better aku fikir soal hidup aku. Perghhh! Lai ci kang! Haha. (Ignore kalau tak faham. :p)

Okay. I'm done. Malas nak type pjg2. Go go go go..



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: