CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 6, 2011

Dah tak sabar2 lagi ni

Hoyehh! Hoyehh! * Sambil melompat2. Toink toink gitu. Haha. Ni aku nak bilangin ya.. Cakap Indon la plak. Adehaiii.. Ok2.. Cukup! *dusshh..tampar pipi sendiri. (T.T') Huhu.. Sakettttt!! *sambil usap2 pipi.


Okey2. Nak bagitau yg hari yg ditunggu2 pun tiba. Tapi blm lagi la. Esok baru tiba. Haha. Sapa yg tiba? Apa yg ditunggu2 tu? Ni..my hatimanis a.k.a sweetheart (sweet la sgt??elehhh..hehe) balik Miri esok! Yahoo! Tapi,phl nak happy sgt? Bukan terus dpt jumpa esok pun? Ya iyalah happy! Nanti pat la calling2 msg2 cam biasa. Huhu. Rindu dowh! Seminggu lebih tahan rindu sebab dia kat kpg ri tu,mmg cantekkk la sgt coverage kat area kpg dia. Huhu.Ni yg tak sabar2 lagi ni.. Nak jumpa yg TERsyg. Uwaa~ Rindu banget sama Stanley saya. Haha. *Pengaruh Indonesia trlalu kuat.

Okeylah. Aku tau korang pun bored tahap mangkuk hayun baca blog aku ni. Mcm mana rupa mangkuk hayun pun aku tak tau la. Ada sapa2 blh bgtau? Huhu.Salam~
P/s:Jgn korang hayun mangkuk korang kat dpur tu sudahla. nanti korang kena hayun oleh mak korang. Ngee~ :D



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: