CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 5, 2011

Mau dress itu!! >_<'

Hello hello semua~ Apa khabar? Sihat? Harap2 awak semua sihat2 mcm sayaaa.. *smbil hayun tangan mcm Usup cita Hantu Kak Limah tu. Hehe. Apa pulak cerita sy kali ni? Haa.. Mcm yg dah sedia maklum dan tahu melalui title entry kali ni,sudah semestinya aku nak cakap pasal dress.


Sepanjang aku memblogging ni,blog2 fashion,make over,food and hand made-craft mmg mnjadi ikutan aku. Apa je blog yg ada ttg apa yg aku brkenan mcm yg aku senaraikn tu mmg aku akan follow,tpi yg selalu mengupdate blog diorg je la. Utk mndapatkan info2 terkini katakan. Salah satu blog fashion yang aku follow ialah blog Bundle Dress Cinta kepunyaan cik Najwa & Fizz kite.. ^^ Hai cik Najwa & Fizz! :) Mula2 dulu aku tak sedar atas kewujudan blog ni sampai la satu hari tu cik Najwa kite ni tinggalkan jejak kat kite pnye chat box. Then dia pun baik hati jugak sebab sudi follow blog kite yg tak seberapa ni (huhu). Makasih ye Cik Najwa & Fizz. ^^v

Then aku pun follow jugak blog Bundle Dress Cinta ni sebab aku dapat tau tu blog fashion,blog tu memaparkan pelbagai jenis dress (tak kira utk occasion apa,semua ada) and blouses. Memang elegan dan sesuai dgn citarasa org perempuan yang suka berfashion. ( Ye ke?? Mungkin kot?) Hehe. Tapi yg paling aku suka,harga2 bagi semua pakaian yg dipaparkan kat blog tu mmg brpatutan la. Tak pyh ak pening kepala mana nak cari dress yg cantik2 mcm yg kat butik tu butik ni sebab kat blog Bundle Dress Cinta ada semua tu. Sumpah! Betul! Harga dia mmg brpatutan la. Nama gak bundle kan? Tapi seriously nak bagitau kat sini,jgn pandang rendah kat benda yg namanya bundle tau? Sebab tak semestinya benda bundle tu tak berkualiti. Harus tau itooo! :) Hehe.

Ok,hari tu. Beberapa hari yg lepas,aku bosan2 sorg diri kat rumah. Aku p skodeng smua entry2 baru yg show up kat dashboard aku. Salah satu nya blog itu la. Itula pertama kali aku merajinkan diri mmbaca habis satu entry dari blog BDC (singkatan utk Bundle Dress Cinta) iaitu entry ini--> BDC Lovely Album Collection (>_<). Ye! Itu pertama kali aku g skodeng2 blog BDC ni (sorry Cik Najwa T.T),sebelum ni aku just tgk2 camtu je. Huhu. Lepas aku baca entry yg disebut td....WAH!! Aku terpesona dan TERjatuh hati kat satu dress ni. Sila click di sini utk tgk dress yg mana satu aku brkenan sgt tu. Huhu. Yang di code kan sebagai ABRIL tu,tu la yg aku brkenan sgt. Huhu. Lepas skodeng2 tu,aku pi la email cik Najwa bila tgk dia ada bgtau mcm mna nak contact dia jikalau ada pertanyaan. So,aku ni mmg curious sgt nak tau mcm mana pmbayaran dibuat sebab tak pasti melalui pos ke bank in. And sama ada dress2 tu blh direserved ke tidak. Keesokan hari nya,cik Najwa replied my email,dia kata seelok2nya payment dibuat melalui bank atas sebab2 keselamatan. ^^ Pastu dress blh direserved tapi hanya utk DUA HARI je. >_<' Argghhhh!

Aku nak sgt dress tu,tapi nampak gayanya aku trpaksa lupakan niat utk memiliki dress tu atas sebab2 tertentu. Haha. :'D Senyum dalam kesedihan ni.. Nampak tak?? Nampak tak?? Ngee~ Takpe,mungkin yg lepas n akan ada lagi. Mana tau kan? Hehe. Okla,aku tu korang dah bosan tahap maksima baca blog aku ni. Tapi apa2 pun terima kasih daun keladi sebab sudi baca entry aku kali ni. Lain kali baca lagi ye? Haha. Sedih aku kalau korg tak baca. Huhuhuhu. :') Salam syg dari MissDeveronica. Muahx! :))



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: