CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 19, 2011

Randoms

Xda tajuk sesuai. Lagi pun macam2 nak disemadikan dlm entry kali ni. =.= Ntah.. Hurm.. Kosong. I'm empty. No idea what to do. Study? Malassssss ku. Mmg esok sklh. Haha. I know it. K. Wanna use what language now? English? Erm. Cam no feeling je? BM? Mungkin? Or Sarawak's Malay language? Haa.. Ok. Prefer that one. Sorry other bloggers from the other state. Need to use Sarawak's language for this entry.


Hmm.. Ptg tdik,ku texting ngan kwn ku. Ku mdh ngan nya yg ku dah xda gik ngan Stan. Then nya mdh "biar benar kau? Alaaaa...x best. Why bah?" Kenak nya mdh dakya? Sebab nya dah predict yg kmk 2 akan lamak bah. Tapi aku mdh ngan nya,jauhhhh naaa juak prediction ko ya? =.= Haha. Then aku call nya utk ceritakan hal marek. Yahh~ Mcm2 diloya. Then cousin ku dtg umah ptg tdik,ku nunggah nya msuk blik ku,crita privately kmk dua. Meluah la tdik. P still ku rasa kosong. Mok menangis,tapi aku dah x termampu. Sik tauk knak. Mgkin aku dah rasa lali sakit hati kerana nya dlm seminggu dua tok. =/ Bena bah. Ku rasa dah cukup bersabar ku menahan rasa marah and sedih aku. Aku dibulak,sapa sik mrh and sedih nak? Oleh gerek kedirik gik ya. :'( Haizz..

Aku teringat hal mlm tdik. Ku pdh ngan nya,"go tell her that we're break up already. I'm sure she happy when she know about this. Tell her,be happy without me to get mad with both of you.You want to meet her,go on. There's no more me to get mad of you" Haizz.. I know this is what she want. Maybe? Coz seeing me with him makes she down and sad. Don't know. Actually,i mean it when i tell her that i'm sorry for her. And wanna to help her to be strong. But the condition is not allowing me to do so. K. Apahal aku guna BI tok?? =.=' Sik boleh lari kejap BI ku tok eyh. Ya ku malassss.... Lari ko jauh2 nun. Hmm.. But then aku jdi fed up bila ngga nya mcm x blh mok brhenti dr sedih2. =.=' Gerek aku di ingat2 nya,sapa sik terasa. Tapi dlm pd ya,nang ku mok tlg nya. =.= Gney ya owh? Ntah. Aku nang x mok cdak ptuts kwn. Tapi cdak duak cam salahgunakan kepercayaan aku kat cdak. :'( Yala mslh nya. Pa juak salah cdak jumpa pun,at least jgn smpe aku tauk dr belakang bah. Torang pernah dgr sik,kenyataan itu menyakitkan??? Tapi penipuan lebih menyakitkan drpd kenyataan. Ko tauk kenak? Sebab bila ko ditipu,ko sa seluruh kepercayaan ko ya diragut kdak ya jak eyh. Bila org terus terang ngan ko,nya menyatakan kebenaran tanpa menipu kau,ko mesti dpt rasa bah kejujuran seseorg ya ngan kau. My point is kejujuran itu penting! =.=' 

Hmm..Aku teringat juak kenangan ngan nya nok sesingkat waktu ya. Aku tgk tgn aku nok da bekas luka oleh nya tdik. Kenak rokok nya last week. Still terang jelas lagi nyata bekas ya. :( Aku dpt bekas luka ya time aku g ngabang kat umah kwn nya. Tapi aku rasa luka di hati aku lagi terok dr bekas luka di tgn aku. Tapi aku x ksah smua ya. Apa yg aku dah decide dlok,xkan pernah ku nyesal wlupun ada sedikit kekesalan di hati bila dipolah camtok. Di sia2 kan jak asa. :'(

Teringat balit saat kali pertama aku bertemu face to face ngan nya. Time ya aku kena turun kerja awal. Pkul 7am start. Waktu aku smpe kat hotel,aku mok lalu dpn smoking zone. Mcm biasalah,ya mmg laluan utama mok nuju ke loker room pun. Ada sorg laki tgh syok2 merokok cya smbil main hp. Haha.. Aku gik ingat. Aku lalu dpn laki ya dgn tunjuk muka kurang senang,kurang selesa,and kurang kurangan lah. Bukan pa bah. 1st,aku sik suka ngga laki merokok. :D Yaaaa... nang benar,tapi pa leh wat kan? Laki nang sinonim ngan rokok. 'Budaya kitaaaaa'~ Haha. 2nd,aku ra kurang kurangan sebab aku sik suka diperhatikan bila aku limpas dpn org. =.=' Bena..laki ya,bena nya nangga aku,mungkin kenal kot? Then aku laju2 jln lalu dpn nya. G ambik baju,terus masuk ke loker room. Then,dpt satu msg,tertera nama nya,Stanley. Oh! Pgi2 dah msg tok,pahal kah? Nya mdh,"i think i saw you just now,ko limpas dpn smoking zone,it's me here.Duduk merokok ctok. Hehe." Then aku cam,oh my.. Ko kah ya? K.. Aku sik kenal lalu pun kau. Haha. Then the whole day ya ku msg2 ngan nya even time ya ku busy keja. Sampe la kedit ku habis. Tgh hari dakya la ku stop msg nya. P lmbat2 kmk 2 reply msg coz sama2 kerja maa time ya. Then mun ku da keja gik hari2 yg berikutnya,ada la juak terserempak ngan nya kat area luar ball room ya. Da juak ku tlg nya carik dress chair and table cloth pa smua. K..ya time first time aku face to face ngan nya.

Nok last time face to face? Of course la Rabu tok tek. :( Sik sangka owh? Ingatkan mok jumpa nya hujung minggu daktok. But bnda dah jadi camtok kan? Pa leh wat. Ku rindu koh mok gigit nya. =.= Haha. Ku rindu mun ku gigit kuku,mesti nya salu halang aku. Then aku rindu mok peluk nya dari belakang and aku letakkan muka aku kat belakangnya. Mesti nya gelik. Haha. Aku suka ya. Then nya gik balas. =.= Pas ya,da juak main tutup2 mata guna tgn masing2. Nya tutup2 mata aku. Aku tutup mata nya k tgn aku. Haha. Ngok kan? X da sebab nak tutup2 mata ya. Haha. Erm.. K. Jgn lebih2. Menyampah org baca lak. P ku rasa nang udah menyampah juak tok. P ku duli pa,blog aku,aarr...fhm2 la. X mok baca,close tab la,pa gk? :p Huhu..

K.. Baru dpt msg dr nya,nya mdh "i mish u baby. :( what have i done to us. I regret it." Hmm.. Regret it? :'( K. No use already. You did it already bah. :( Maybe you're right,we are not meant to be. Nevermind ahh. Just happy with her cnun. Kan she more know you than me,like what she said bah. Ya..i know it right. Ku pun ngaku bah nya lebih knal Stan drpd aku. Well.. Aku ngan Stan sikit pun xda lalu persamaan. :'D But why leh bergerek owh? And maybe ya sebab kmk 2 x tahan lamak. Haha. *Ketawa la kau sana Christie sampai ko puas. =.=' Mok nangis haa? *Xda..xda.. Ku mengenang jak tok. (Cakap kedirik udah.) K.. Then ku leh tgk bah Stan lebih perlukan nya drpd aku yg waktu ya gereknya. :( Ntah. Pa2 hal,nya mcm prefer crik ex nya ya dr aku. Aku tauk la nya tlg Stan utk hal2 study ya,ku lgsung xda tlg pa2 pun. Of course la,sebab time nya tlg Stan ya,dr cdak 2 brgrk dlok bah. Urm.. Rasa nya lah. Or time cdak 2 bru jak ptus. Ntah,ku x tauk. Hmm.. Byk gik la bnda2 yg menyakitkan hati aku. Aku still ingat,mlm Jumaat,2 hri lpas. Stan mdh ngan aku,"don't leave me." For your information,aku sikkan tinggalkan kau mun kau stay here with me. My decision to stay is depends on your action and what you do. Tapii..erm.. lain yg jadi. I did stay for you,but you??? Nahh~ Jawab and fikir2kan kedirik. K? :)

Btw,i miss you,dear! Bye. :')



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: