CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, July 23, 2011

Kawan Mengata Kawan

Hell-o! Oh! It's mean HELLO to me. :) Dah lama pulak aku tak blogging kan? Ada pulak org bising,kata dia kurang bahan bacaan. Haha. :D Well,bkn sengaja tak nak buat entry,tapi aku tak masa utk blogging ni. Busy sgt minggu ni. Selalu tak cukup masa. Kdg2 aku online pun punya la sekejap je. Sekadar nak check2 fb,then offline balik.

Hmm..title entry aku semcm je kan? Hari tu,aku terjumpa kwn lama aku,kwn dr sklh rendah lg. Lama la jugak tak jumpa. Kalau dah jumpa kwn lama tu,mesti la pjg cerita kan? Gosip2 pun ye jugak. Haha. :D Ok,kalau girls meet girls,topic utama mesti la C.I.N.T.A. Hehe. Itu normal. :)

Dunia ni kecil je kan? Ko pusing satu dunia ni,tub tub blh pulak ko jumpa org yg kau tak nak jumpa ke apa,org yg aku knl,ko pun knl. Itu la yg t'jadi kat aku hari tu. Tak sangka plak kwn aku ni knl dgn org yg aku tak suka tu. Diorang berkawan,ex classmate pulak tu,tapi sumpah,kwn aku ni pun tak suka juga kat org yg aku tak suka tu. Dikatanya budak tu gedik,semua dia nak,ada org ada jugak dia,pastu tak malu la nak buka pekung didada sendiri,jln mcm org sakit,bdn mcm tiang,ngegeh dia jugak. Nak dibandingkan aku ni dgn budak tu,aku lagi cantik! Haha. Itu kawan aku yg cakap okay? Bukan aku yg saja2 gedik nak puji diri. Huhu.

Mula2,aku trkejut gak bila kwn lama aku ni kata dia tak suka budak tu. Dia kata bkn dia saja la yg tak suka,tp ramai lagi org tak suka dia,tapi always diorg layan budak tu saja2 je,sebab nak bagi muka. Alahai~ Perempuan,malang sungguh kau ye? Dikutuk kawan blkg2 kau. Nak kutuk dpn,nanti kau mrh pulak kan? Nangis pe semua,silap2 nanti ko bunuh diri pulak. Wee~ Itula pasal aku punya title entry mcm ni. Kwn ada pelbagai jenis kat dunia ni. Ada yg main kutuk blkg,dpn2 kau buat dekk je kan? Hmm.. So i guest,berkwn tu biar berpada2 la. Ko nak buka rahsia ko pun,tgk org la der.

:)


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

2 comments:

zanny92 said...

sapa kurang bhan bacaan??? XD

Chris'ty V. said...

Oopss! Ntah. Ko sa sapa? hehe xP