CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 18, 2011

Babbling :)

Nak blogging sal apa ye kali ni? Bosan sungguh. Nak cerita sal benda lain,tp entry yg mcm ni plak yg aku buat. :-/ Haha. Okay. Dipendekkan cerita,bila aku bosan,facebook la tempat aku selalu lari san lari sini. Mcm tmn permainan pulak kan? Yela,mcm seronok sgt hari2 jenguk facebook tak reti2 nak rasa jemu. Heran. =.=' So,apa yg aku salu post? Okay,let us skodeng2. :D Haha.

Huhu. Mlm tu,aku rasa mrh teramat sgt,frust pun ada. Tu psl la smpai nak tumbuk org.
Kalau ada yg sudi la. Tapi sapa la yg sudi nak sakitkan? :'D


Yeah! Ni la aku. Tak mungkin aku dpt jd baik setiap masa. Mustahil la sgt2. :)


Ni plak.. Haiz! Bagi Celcom user,mmg tau la apa bnda ni.
Asyik2 advertisement mcm ni masuk inbox. Aku benci la,bodoh!


Ni pulak,aku post time aku tgh syok2 on9,then mumy aku plak tgh syok2 'tgk' tv.
Haha. Lawak giler. Stiap kali msti mcm tu. :D


Haha! Syok giler dpt beli Slurpee lagi. Tapi hajat tak kesampaian bila Slurpee wrna merah tak available. :(


Hehe~ Heboh2 kat sis Cheal sal Slurpee lagi. Tau dia minta giler ngan Slurpee ni,kasi jeles sikit.
Tu la. Sapa suruh jauh nun di Sibu. Haha. Next time pergi sama2 k sis? Jnji ni. Swear. Hehe.


Ni pulak,mlm td. :( Dia tiba2 buka cerita sal tu. :'( Aku jdi rindu akan semua tu.
Kalau blh aku nak ulang balik saat2 indah dulu. Huhu.


Ni pulak status siang td. Haha. Tgh syok tgk ending Marimar,yg si Angelica mati tu.
Best ah! Tragis. Tapi nak tragis dr yg tu,bru best! :D


7 pokes! Okay~ Apa ke jadah main poke2 ni? Sampai jenuh aku nak poke balik. Then,bila nak habis?? =.='  So,biarkan saja la pokes tu melambak mcm tu. Nnti bila aku clear,ada lagi yg poke. Tu yg mls.


Haha.. Tu je la cita aku. Bosan. Aku letih. Nak tido ah! Tapi keja melambak. Gila siot. :D Rsa nak chow dr tempat di mana aku berada skrg ni. :)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: