CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 19, 2011

Slurpee Fever


So,hari ni nak cakap pasal Slurpee lagi la eh? Hehe. Gara2 aku post pasal Slurpee. Yah! Byk kwn2 aku yg komen,especially classmates aku. Ini post aku mlm Ahad yg lepas,so semalam,dok heboh diorg tnya aku pasal Slurpee and cerita2 sal Slurpee. =.=' Haihh.. Jadi isu la pulak Slurpee ni dlm kelas aku.

Then nak tau tak? Hari ni aku terkejut bila kwn2 cerita yg ptg semalam diorg sggup ke 7 Eleven tu semata2 nak beli and try Slurpee!! Haha. Begitu kuat penangan Slurpee. Ntah diorang tu,terpengaruh lepas baca apa yg aku post tu kot? Hehe~ So,i think it's Slurpee fever. Kalah Bieber Fever tu. Hehe. Sampaikn my boyfie pun nak gak. Haha. Ye2 je~ :)


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: