CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 21, 2011

AKU BAHAGIA ^^

Yuhuuu! Aku menaip entry kali ni dgn senyuman yg lebar. Mcm ni haaa... ^____^ Selepas insiden pagi Jumaat tu,aku perlahan2 mula merasa bahagia. Apa yg terjadi Jumaat lepas? Baca lah entry sebelum ni,baru tau cerita. :) Yep! Aku bahagia selepas kejadian itu. Ternyata kejadian itu membawa hikmah. Tentu sekali pada hubungan aku dan dia. :)) Selepas pergaduhan yang dahsyat antara kami malam tu,bagi aku kira dahsyat la sebab tu la kali pertama dia hilang sabar kat aku. Huh. Tu semua gara2 perempuan tu la..

Cett! Ok,dah2 la cita sal dia. Tujuan aku buat entry ni pun nak bgtau yg aku bahagia. Kami berdua berbaik right away keesokan hari nya lepas bergaduh mlm tu. Hari Sabtu lepas dia bagitau aku yg dia janji,tu btl akan jadi kali terakhir dia contact with that girl. Sebab dia dah berkeras bgtau kat perempuan tu jgn contact dia lagi. And you know what? That girl tengking2 my boyfie bah. Eh what the hell?? Berani2 tengking boyfie aku. Aku ganyang ko nanti,baru kau tau. *mcm la aku nak. haha.
Tp boyfie aku pun tengking that girl balik. Haha. Rasakan! :D Org dah kata jangan,jangan la. Tu la kau,kau tak nak dgr. Da di da di da~~ Dah. Malas nak cita sal org yg tak berkaitan dgn hidup aku. :)

Malam Jumaat lepas,boyfie kata dia minta maaf atas segala yg berlaku hari Khamis lepas. Dia kata,takkan ada lagi kejadian yg serupa berlaku lagi lepas ni. Dia tak nak dah kami gaduh kerana hal yg sama. Dia sedar selama ni kami asyik gaduh disebabkan hal yg sama dan tak pernah bergaduh kerana hal lain. Jadi lepas ni dia nak,takda dah gaduh2 sal hal tu,kalau ada pun,biarla bukan utk hal yg sama. :) Lepas tu,dia kata,dia syg sgt2 kat aku dan tak sanggup kehilangan aku lagi. Kalau dulu dia tak kisah sgt kehilangan girlfriend,tapi since dgn aku,dia dah belajar utk mencintai,belajar utk menghargai. Itu la yg membuatkan dia tak nak kehilangan aku. Akulah yg pertama yg dia sgt2 cinta.

God~ Kata2 dia mbuatkan aku terpana. Telah byk yg aku perlu lalui utk smpai ke tahap ini. Telah byk kali aku sakit hati kerana dia,telah byk kali aku kecewa dgn sikapnya,telah byk kali aku menangis kerana dia. Semuanya kerana dia! Aku pun dah penat meminta dia faham apa yg aku mau. Kejujuran dan kesetiaan dia! Aku dah puas mengatakan aku syg dia,aku cintakan dia sgt2,aku tak mau kehilangan dia & berharap satu hari nanti dia menghargai apa yg aku lakukan utk hubungan kami. But now..guess that all my sacrificed had been payed huh? :') Bgus la kalau dia dah bljr utk menghargai aku. Dia minta aku membimbing dia dan bersama2 berjuang demi cinta kami. :') Then Ahad lepas,dia btl2 buat aku surprised. Huhu. He proposed me by asking

|
|

 My God! Mcm mana aku boleh tak terima? Of course aku kata "yes,i will." Haha. Dlm FB je la mcm tu. :p Then,dlm Facebook pun dia sendiri yg request utk tukar relationship status kami dari "in a relationship" ke "married". Inilah result dia...


Haha. So i'm someone's wifey la now ho? *tp blm sah atas kertas la. Hee~ :D Ada jugak la dia tanya "will you marry me" dpn2 aku. Tapi itu blm lg la. Bkn masa skrg nak kawen2 ni. Hehe.

Hey sweetheart! Know that i love you always hubs! Love me more yah? ^^ 



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: