CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 3, 2011

Don't give a damn to me!

Haiz! Aku tension.. Tak suka dgn persekitaran baru. Kwn2 ok,baik,tp mslh aku.. Aku tak suka sklh tu dan segelintir cikgu yg ajar kelas aku. Huh! Aku benci 2 org cikgu ni. Anti sgt aku dgn mereka 2. Haih.. Tambah2 lagi aku kurang motivasi skrg ni. Pnyakit M mkin brtambah. :-/ Tmbah lg kena ngadap muka ckgu yg sorg tu 4 hari seminggu. Fed up aku uh!! Sabar je lah aku. Pekakkan je telinga ni dgr dia membebel tak tentu pasal. Ko buat lawak eh ckgu? Aku mmg rasa nak gelak dgr lawak ko yg kebykkan nya berupa sindiran,tp aku nak gelak pun sbb aku fikir negative ttg kau bila dgr lawak ko tu. Haha. Sorry,aku tau aku dah kira mcm derhaka or tulah sbb kata ckgu sendiri mcm tu. Tp tlg ah.. Ko sbgai ckgu,ko bimbing pljr kau,beri tunjuk ajar kat student kau. Dah tugas ko utk mengajar,mknanya ko mmg la harus ajar bnda yg sma brkali2. Kalau mls nak ajar bnda yg sama,baik ko tak pyh jadi ckgu je,pondan! Jln pun mcm apa. Mcm gay~ Sorry. Aku mmg tak suka kau. Mulut ko punya la laser,kalah mulut aku. Yg sorg lg,tak habis2 nak pkul org. Dlm seminggu kna jumpa dia dua kali,slama 2 kali dlm seminggu tu la kami ni kena rotan. Tggu aku report kat Jabatan Pendidikan lah kau ni kan??  Sial ler hidup aku kat sklh tu kalau kena ngadap cikgu2 yg mcm ni. Nyesal aku pndah. =.='

P/s Ckp le pape pon,ade aku kesah??


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: