CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 28, 2011

Happy Second Monthsary,Love :)

Hai hai! :) Hari ni aku bgn awal. Seriously,pkl 6 aku dah bgn gara2 aku dah ada janji dgn sis Cheal. O.o Tapi tak jadi pulak. Haih! So aku pun relax2 jap before pick him up. Him? My boyfie leerr.. I picked him up and bring  him to my place. Perghh! Awal2 pagi dah kena kidnapped budak tu. Haha. Sesampainya aku kat bwh rumah dia dlm pkl 7 lbih pagi td,dia melepaskan geram yg teramat sgt kat aku. Dia poked aku byk kali. (T^T) Mengapaaa??? Sebab aku bgnkan dia awal pagi. Tapi aku buat dia tunggu lama2. Haha. So dia geram arhh. Tak dpt aku nak drive dulu gara2 kena poked,kena cubit pipi and kena ketuk kepala. Cissss! Main kasar ye syg?? Takpe2,nanti balas. (*kata aku lam hati.) Haha. Kitorg mmg dah biasa pun ketuk kepala sesama sendiri. Ganas uhh?? Aku yg mulakan. Haha. Dia terikut2. Ganas rupanya aku ni dgn kekasih sendiri. :p Peace! ^^v

Dah dia tenang and tak geram2 kat aku lagi,aku drive la menuju ke rumah. :)) Dah sampai,dia terus dok depan tv. Buka cita cartoon weyh! Kat channel lain ada cita bgus,tp cartoon jugak yg dia nak. =__=" Oi cik abg! Umur hang dah berapa? Masih agi nak tgk cartoon. Pastu dia jwb,"peduli pe. :pp Hehe. Cerita lain tak best. Cartoon je best pagi2 ni." Aku pun tunjuk muka bengong kat dia mcm ni =__=" Lepas tu aku buatkan breakfast utk kami dua. Nescafe utk dia,milo utk aku. Hehe. Mcm biasa laa.. Pastu aku pi goreng instant wedges. :) Aww~ Breakfast yg agak sempurna utk kami berdua berbandingkan before ni. Wahahahaha! Kami breakfast sambil tgk cartoon. =__=" Terpaksa join ler tgk cartoon2 nih.. Dlm pkl 9 mcm tu,cartoon dia habis and aku alihkan channel. Wah!! Cerita Barbie la! Haha. Aku minat! Aku minat! :p Agak stuck la aku tgk Barbie nih.

Tgh hari pula,aku terfikir2 nak masak apa utk lunch. Omaigot! Malasnya aku nak masak. So,terlintas di fikiran utk pergi beli makanan kat luar. Haha. Tapi boyfie kata tak payah la,masak lagi baik. :( Aku malas nak masak,org suruh masak. Tapi dia kata nak makan masakan aku. Again?? Haih.. Termasuk hari ni,dah berapa kali dah aku masak utk dia. :D Tapi memandangkan hari ni ulang tahun bulan kedua kami bersama semula,so aku dpt idea brilliant punya. Hehe. Aku suruh dia yg masak. Dia terkejut dgr cadangan aku. Tp aku convincekan dia,bkn susah pun,dia masak,aku bagi order je la apa nak dimasak dulu. So,dia pun setuju la. Yay!! Hubby masak for me. Hehe. Tapi agak lama la juga nak suruh dia angkat pergi ke dapur tu. Last2,pukul 1 lebih baru start sediakan bahan masakan. Dua menu je. Mix vege and chicken soup. Hehe.

At the same time,sis Cheal texted. Tanya aku kat mana and dia bawa pergi relax kat pantai. Aku kata masih panas lagi cuaca ni. Dia kata petang karang la. Ooo. Aku ingat time tu jugak dia bawa pergi pantai. Haha. But unfortunately,aku dah ada plan sebelah ptg,jalan ngan mummy. So,tak dapat la relax2 ni. :) So.. Aku and boyfie teruskan memasak. Lapar dah ni... Nak makannnn!! Aaarrrmm! Lapar. :p

Org bujang tgh masak mix vegetable :)

Tgk masukkan tomato ke dalam chicken soup. 


Dah siap masak,kami terus makan. Tak da nak delay2 lagi. Dia ambilkan nasi utk kami dua. Ah! Part ni yg tak adil,dia ambilkan nasi byk utk aku,utk dia sikit. Perghh! Tapi aku main licik. Aku cepat2 bangun and bawa pinggan aku yg penuh dgn nasi tu and masukkan balik sikit nasi ke dlm rice cooker. Haha. Bising gak dia. Dia kata nak aku mkn byk2,biar nanti berisi. Alahai.. (-_-') Dah makan,aku cuci pinggan mangkuk pe smua,pastu kami online. Hehe. Facebook,mcm biasa. Dia upload gambar2 kami kat account dia. :') <3 Ada gak gambar2 aku ngan Rassenda,adik dia. :) Aww~ Kakak rindu kat kau Senda! :') Pkl 4 mcm tu,kami pun chow. Aku pi hantar dia balik and terus ambil mummy balik kerja. Plan nak g rumah cousin kat Senadin,tp tak jadi cuz' dia kata tgh on the way gi Tanjong,so jumpa sana je lah. Before tu aku ngan mummy gi bank dulu. Dah sampai kat Tanjong,pergi kedai mkn kat situ,order air kelapa and mee goreng basah. Wow! Sedap! Aku yg masih kekenyangan makan ngan boyfie tadi pun masih dapat melajak mkn mee goreng basah ni. Hahahaha! Shame on me! :D Dah selesai,baru la gi jumpa cousin kat situ. So balik rumah dlm pkl 6.30pm mcm tu. Ah! Penat kaki aku. Dah la ngantok lagi tu. But i enjoyed my day. :)

Happy second monthsary hubs! :) Finally we made it. Sampai juga ke bulan yg kedua. Before ni tak sempat pun. Sebab pernah putus ditengah jalan. Malas ah nak ingat. Buat sakit hati je kan? And he say "Thank God for blessing our relationship." :') Yeah hubs! I thank Him too for giving us the second chance. :) That's all for now. Lots of love,me. :)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: