CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 19, 2011

I'm enough with YOU

Ku sangka kan hujan sampai ke malam,rupanya panas di tengah hari. Haha. Rosak pepatah Melayu gara2 aku. Haih.. Mlm mrek happy oh mok jumpa hatimanis aku. Lepas busy belah ptg,hantar mumy g BBQ kat Tanjong and hantar abg g airport mlm mrek,aku terus g agak umah hatimanisku,mok anta broadband,nya mok pinjam bah. Aku ingat mo balit mkn lok sebab aku ingat nya gik tido n aku mok mkn,tp time ku dah mok chow dr airport ya,nya dah msg. So aku direct g umah nya la. Berbunga juak ati mok jumpa gerek bah. Mcm2 bunga ada lam hati tok. Mcm Taman Bunga bah.. =.=' Aku merapu. Dah sampe ya,aku call nya and mdh aku dah sampe,nya time ya bok pas mandik and agik bertowel. Haha. Seksi eh. Pas ya nya turun la jumpa aku. Happy la mek 2,pat jumpa setelah seminggu x jumpa. Ceh..baru seminggu. Harum semerbak bau nya menusuk ke dlm hdung aku. Bau apa? Bau sabun lah. Haha. Org baru lepas mandik katakan. :D Tgh syok2 bercerita,tiba2 hp nya berbunyi. Lagu Wiz Khalifa doe. Ya k nya msg ringtone. Leh tahan juak laki aku minat lagu dakya. Haha. Ingat layan rock jak tek.


Hmm.. Ingin bena ati ku nak tauk sapa msg nya ya,so aku pun dok dekat kit nya ya and ikut nya baca sama msg ya. Der~ Mpuan ya msg grk aku. Sik alah2. Nya tnyak grk aku dah bgn ka x. =.=' Dr cya la mula trjadinya kilat and petir sambar menyambar. Aku tnyak hatimanisku phl mpuan tok msg dakya,cney tauk nya tido tek? So nya pdh la mpuan ya kol nya ptg tek. Gara2 nak invite gerek aku g beraya kat umahnya. Cehh~ Perlu ka?? Hmm.. X lama juak cdak nya betepon kata grk ku,x smpe setengah jam pun. Nahh~ Dr cya la aku start manas. Tdik mdh point nya call utk inviteg beraya,tp apa kes smpe hmpir mok setengah jam kakar ya? Sikkan la mok mdh sal g raya kat umah dah ambik masa lamak kdk ya. Ku tnyak pa gik di loya dak 2. Hatimanis ku mdh just tanya kabar,and mpuan ya nok byk bercrita,nya dgr jak,malas mok layan katanya. Mpuan ya cita ngan nya sal hdup nya di negeri org nun,nya x pat tido mlm la,salu sakit palak la. Ngadu la kau tek?? Heh.. Perlu ka?? Pas ya ku mintak hp nya,ku mok eply msg ya,udah la ku eply. Skali ku tgga,cdak 2 bkn setakat bercalling ptg ya,ada juak bermsg nya tek. =.= Caka da juak. Ya la ku bertambah mrh,tdik pdh nya call jak,tp apa ya ada juak bermsg nya? Ptut la inbox nya x pnuh,rupa2nya,nya delete smua msg ya,takut evidence trbongkar la tek? Heh! Mula la ku mrh nya,duak2 la knk mrh aku. Bkn sorg jak knk. X adil la ku mrh sorg jak,duak2 msti knk pun. P mpuan ya x eply pun msg aku. Gelabah kali. X pat mok pk apa point k nembah aku kali. Maka baru jak nya msg ke gerek aku ya. =.='

Aku nang mrh bena bila dibulak kdk ya,dpn nya aku tok dibulaknya. Heh.. Apa la salahnya mun nya mdh daktok,"tadik nya call,mok tok tok tok..Then ada la msg nya jap,mdh mok tido." Tok sik,nya mdh calling jak. Neyh.. Still juak berbulak ya. Plus,nok plh aku x puas hati,aku nang melarang keras dak 2 contact. Apa lagi mun jumpa. Eh sorry la aku mok biar gerek aku g jumpa BEKAS nya ya. Dolok apa cdak plh? Aku still ok jak bila ku tauk dak 2 da kol2 n msg,tp gara2 dr bermsg and bercalling ya la cdak cipta prtemuan. Yala ku x mok gik cdak bercontact. Nang ku strict la ngan gerek ku sal tok. Sapa mok hal yg sama berulang gk? Eh mpuan,ko kena ingat la,ko dah merosak hbgn aku ngan nya dolok. Ko nang dah tauk awal2,aku gerek nya,tp still ko mok or mbak nya jumpa kau. Jalan sama,teman ko g beli brg la tek. Yala ku x mok trjadi gik.

Mrh punya mrh,aku dgr gerek aku lecture aku balit. Ceh! Xda ku diam diri. Ada juak nya try mok tenangkan aku,p setiap kali nya sentuh tgn aku,aku tepis. Tindakan refleks trjadi di cya. Last2 aku mdh aku mok pulang,nya mdh "take care" jak.. Aku x pndang alu muka nya,terus ku drive laju2. Dah lalu kem askar,nya kol aku,tnya sal broadband. Nehh.. Aku lupak berik! =.= Ciss.. Then nya mdh,balit jak,x perlu patah balit. Alang2 dah mok smpe.

Bila aku dah smpe umah,aku pdh ngn nya next time jak ku berik bband ya. Msg2 mek 2 tp nya pun gik mrh,then mlas la ku nak msg nya gik. Smpe la pgi tok tek,ku wish nya morning and mdh ngan nya ku x g sklh. Gastrik ku menyerang doh! Gara2 aku x mkn mrek ya. T.T Sakit. And lepas ya mok la nya msg ku dak beysa,nya pujuk ku soh ku mkn,p awkward alu jak upa msg. So ku delay2 la reply nya. Then,adala mpuan ya tek msg aku and mrh2 aku.

Nya mdh aku tok dlok penyebab nya ngan gerek aku ya break. Adoh2 mpuan.. Sedar la sikit. Dolok ko kedirik mdh bkn aku penyebab torg 2 break. Knek ko nak salahkn aku pulak?? Haih.. Dah mereng kali ko ya nak? Ko mdh aku gatal nak melayan nya? Eh heloo?? Torg 2 putus pun awal bulan 2 ya,aku start rapat ngan nya pun after torg putus ya? Apa point ko nak salahkan aku? B4 ya,aku mmg la dah knl nya,tp mcm la aku mok lyn nya glak sbb nya ya dah da gerek time ya,kau la ya ngok! Xda la aku terhegeh2 mok kaco gerek org. X kdk kau,dah tauk nya dah da gerek,masih juak mok kaco,msg la call la.. Apa ya? Udah juak ko ya talam 2 muka. Nang bertalam2 la muka ko ya. Bapa inci setiap talam kat muka ko ya pun aku sik tauk la. Tebal glak udah. Dolok merayu ngan aku supaya terima nya. Tapi mala jak ko jadi pengganggu hbgn mek 2. Apakah? Sik boleh ka ko biarkan nya diam2. Nya ok jak tanpa ada kau lam hidupnya. Ko ada ka sikda sama jak keadaannya,xda pun ku nangga nya merana. Gik satu.. Ko nak aku berterima kasih ngan kau? Hahaha.. ko polah lawak apa pagi2 tok tek?? Calie la kau,tok ku tlg tetak utk kau. HAHAHAHA! Sebab apa la aku ptut berterima kasih kat kau? Sikda maknanya ku nak berterima kasih ngan kau bah. Sebab kau ah byk susahkan aku,susahkan nya,susahkan hbgn mek 2. And kau pun menyebabkan mek 2 putus dlok. Mun x krna ko mbak nya jumpa riya,xda nya kantoi oleh aku bah n xda kmk 2 akan putus mlm ya. Sial! Ko mdh aku nyamok lam hbgn torg dlok? Ko pk la kdirik pa sebab nya minta putus ngan kau ya. YOU'RE PATHETIC PERSON GIRL! Ko asa selama 6 bln lebih torg bergerek ya,dah cukup lamak la bagi kau? Eh mpuan.. Aku,paling lamak bergerek pun selama 2 thn lbih. X ku riak. Ptus pun sbb trpaksa,bkn aku knk tinggal,tp aku yg tinggalkn org ya. Kau apa? Ko yg ditinggalkan. Huh!

Udah juak time kmk 2 1st kuar sama dolok,ko gago2 nak ikutnya. Ko time ya dah jd BEKAS nya pun,bkn gerek gik. Tp pahal olah ko kdak ya glak?? Dah jd EX,polah la cara kdak EX oh? Tok sik,peluk ctok peluk cya depan umum kat depan Parkson b4 balit. Pa kah? Cam sundal jak upa. Tet! Nasib ko la knk pdh cam ya. Mmg la aku time ya bkn sapa2 pun kat nya. Tapi aku mok ko tauk,time ya hati nya dah pun milik aku. Ko ada? Sikdaaaaa.. Ko pat sentuh jasadnya,tapi bkn hatinya gik. Nehh~ Skati aku la nak mdh apa. Ko nak manas,manas la cya. Mun ko sakit ati,bena la ya pa di kata aku. Kenyataan bah. Org mdh kenyataan itu menyakitkan bah.. Heh! Ko soh aku ambik jak sisa kau ya?? Nya sisa kau,tapi nya juak yg ko syg mok mampus! Cinta mati la tek owh? Mun ko mdh aku ambik sisa kau,tekih kau..HELLO? Ko jgn lupak,KO PUN AMBIK SISA AND TEKIH ORG BEFORE YA! Udah juak ambik sisa and tekih kwn dikpun. Haih! Malu bah sikit mok mdh dakya. Ko hrp glak la nya tinggalkan aku kdk nya tinggalkan ko dlok?? HAHAHA! Teruskan berdoa. Tunggu jak bila ku putus ngan nya,ada la ku mdh ngan kau. Baca jak puas2 blog ku tok. Confirm ko jdi penauk kak ya tanpa perlunya aku text kau n pdh mek 2 dah break. Ko nak mdh karma akan berbalit kat aku lak,pdh laaa.. Aku nang tgh tggu karma aku bah. Karma kau dah smpe sik? Aku rasa dah la kot. Mun blm,kita tunggu sama2 k? Btw nak,ko mdh torg 2 hnya kwn. Ya,mmg torg 2 hnya kwn,tp di mata aku,ko bkn kwn nya,tapi parasit and pengganggu hbgn org. MAKSEH! Ko gago jak ngan hal ko dikpun cnun. Carik and jaga laki ko dikpun. Dah ada tek?? Tapi ku asa cam ko ngaku dirik single jak kat org. Mun nak cover2 pun,pndei2 la carik lubang. HAHA! Makseh cuz sudi baca. Mmg tok khas utk kau pun.

P/s:Kwn ku mdh kau AS koh! Haha. Kesian ko kan?



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: