CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 26, 2011

I'm In L O V E again and again and again and again ;)

Hey babes! Aku happy hari ni. Waa~ Kenapa? Sebab i met my man siang td. Woo hoo! :D Balik dr sklh,dia ajak aku lunch kat rumah dia. Waa~ Lunch? At his place? Homagad?! Aku maluu la nak pegi. Ada mom and aunty dia pulak tu,palagi adikk2 dia. Haha. Nasib baik dad dia je yg tak de kat rumah. Boyfie pujuk pujuk pujuk and pujuk,lastly aku pergi gak ke rumah dia.

Aku park kereta kat bawah ( tempat parking kereta la of course),then dia dr atas serambi dapur shutt shutt aku suruh naik atas. =.=' Aku segan laa.. Berat pulak rasa kaki nak melangkah naik ke atas. Tgn pun dah bergetar2. LOL. Nervous nak jumpa keluarga mertua kot? Kahkahkah! Masuk2 je dpn pintu rumah,aku tgk aunty dia tgh mkn. Haha. Senyum je lah aku. Segan agi. Pas tu aku duduk2 je la. Ckap2 ngan my hatimanis dulu. Pas tu dia ajak mkn. So,mkn2 la kami 2 ni td. Smbil cerita2. Aku malu2 kucing garong nak mkn. Haha. Time mkn tu,adik dia,Davis kata aku ni tak puasa? =___=" Apesal lak? Aku bukan Melayu la adik oi.. Tu la hatimanis aku kata,"tedah alu kakak ipar nya tok. Haha". :/  Lepas mkn,kitorg duduk2 tgk adik hatimanis ku,si Davis main PSP dia. Oh2! Fyi,hatimanis aku is the eldest. Second is Danny,baru je Form 2,yg third pulak nama dia Gavis,yg paling encem mencem rupa dia dr yg lain. Haha. Then the forth is Kelvin,yg ni agak nakal sikit la. Sikit ker? xD Then yg last sekali,the only daughter in their family,her name is Rassenda,baru je Darjah 2. Hehe. Aku suka Rassenda ni,dia cute,terutama sekali gigi rabbit dia tu. Hahaha! Dr 1st aku tgk dia dulu time Family Day kat MMRS,aku dah terjatuh suka pulak kat gigi rabbit dia. LOL! Apakah pelik sungguh aku ni. =.='

Time tu,mak hatimanis aku tgh siap2 nak pergi tmpat kerja,ada training. Hoho. Rajinnn.. Lepas tu,aunty mereka pun masuk bilik,buat business sndiri,nak tido ptg agaknya. So tinggallah kami berlima,aku,hatimanisku,Senda,Davis and Kelvin kat ruang tamu. Wahaha! Got nothing to do,rasa nak tido pulak. So dlm keboringan,aku sruh hatimanis aku ambil pemotong kuku. Haha! Aku g potong kuku dia. Aww~ Ni kali kedua aku potongkan kuku dia. Hehe. Dah habis potong,Senda plak jd mangsa kedua aku. Aku potongkan kuku dia jugak. Hehe. Then thenn.. Aku ikut hatimanis pegi ParkCity,hantar borang. Lepas tu,chow pergi Marina Bay. Mak aiihh.. Sunyi je MB ni? Oh. Ptut la dah tutup. Tp apahal ye? Agak lama la aku tak jejak kaki ke situ,terus mcm tu pulak jadinya?? =___=" Tak dpt nak dating kat situ. Hahaha. :D

Then,kitorg tukar port,pergi ke pantai Tanjong. :) Arr..Best kat sini td. Hoho. Time nak turun dr tangga nak menuju ke public toilet tu,aku try nak lari dr hatimanisku. Tapi dia kerja. Wakakaka! Main kejar2 ko yerkk?Mcm filem Hindi pulak. Haha. Then,kami dua lalan2 smpai ke hujung tmpt BBQ kat situ,then stop duduk kat tepi pokok menghadap ke laut. Haha. Kami 2 snap some photos. Nanti aku show keyh?? Hehe. ^^ Pastu kmi dua cari tmpat duduk lg,yg mmg disedia khas kat situ. Cerita3.. Tb2,trjumpa la si Fizan ni pakai motor dgn 2 org kwn dia. Dr jauh aku dah tersenyum2 tgk dia. Haha. Lama x jumpa ko Fizan! :D
Dia talking2 to my hatimanis. Kantoi pulak huh dia jumpa kami 2 dating sini. Haha.Sapa kesaahhh? Wekk! Dia kata,dia dtg sini pun sbab ada occasion. Mus yg ajak. Ooo.. Faham la aku apa occasion dia ni. Haha. Aku ngan hatimanis join la duduk2 dkat diorg,ada gak la ckap sal plan mlm ni. Keluar minum ngan Assan and the gang. Pergghh! Asaan tu. Kepala member ngirup! Haha. No Assan,not merrier la. :p Tak lama pas tu Mus ngan kwn2 Kolej Fajar dia dtg dr beli air.

Aku tanya dia,mana Kim. Dia kata Kim kat rumah,tak dpt dtg. Aku pun owhh je lah. Ni... Si Fizan ni. Tanya aku,bila aku nak chow?? Bagila dia peluang ngan hatimanis aku pulak. Aku just =.=' no way man! He's mine! Don't want to share with you. Haha.  Pas tu dia nak duduk pulak atas paha hatimanis aku. Nasib hatimanis aku elak. Fizan,mun ko nak gay-ing,boh libatkan gerek aku. :p Carik mangsa lain k? Hatimanis aku hanya milik aku. Haha. TAMAK KU EYH! Wekk! :p
Then tak lama lepas tu,aku ngan hatimanis pun chow dr sana,nak hantar dia balik sbb lepas tu aku nak ambil mumy balik kerja.

Lepas ambil mumy balik kerja,terus pergi ke ATM MayBank. Then,drive ke RHB Bank. Then terus ke Boulevard,nak beli brg dapur. Hujung bulan dah rupanya. =.=' Baru aku sedar. Haha. Lama la jugak shopping ni,smpai 3 beg plastik besar bawa keluar dr sana. Berat2 pulak tu. Terpaksa la minta tlg sorg pekerja tlg hantar kat kereta. Then masuk ke Boulevard lg,nak mamam kat KFC. Wee~ Mumy dah janji bah. Tp memandangkan tmpt duduk full,hajat di hati nak mkn kat sana dibatalkan. Tapau je la jwbnya. Nak order pun kena berbaris pjg. =__=" Dah order and byr pa smua,baru la balik. Huh. Berasa pulak kaki aku penat. Penat jalan sana jalan sini,penat drive lagi. (T^T) Aku tak suka drive lah! Tapi aku suka high speed. Haha. :D Kan ke pelik. Before balik rumah,smpat singgah kat pasar area perumahan aku. Then smpai rumah,terus mkn KFC td. Lepas tu,baru la kemas brg2 yg dibeli. Then aku relax jap. Msg2 ngan hatimanis,then g mandi,and tadddaaaaaa! Aku dok dpn lappy now. On9 on9 and on9. ^^ Jom tgk gmbar2 yg aku ambil hari ni.. Hehe.

With his little sister,Rassenda :)

With hatimanisku,at Marina Bay :)

Haha! What the hell? Aku tak nak ambil gambar and sorokkan muka kat belakang dia.  ^^v

Au chak! Hehe. Tak nak bagi nampak muka,begini pun OK la. :p


My man! :) Credit to me,yeah! Of course. Who else can take picture for him? LOL

Us-in the car. :)) Ntah knpa dia mcm tu. Haha. 


Like what he said,"this is happily married couple". WOW?! Haha.

Every moment spent with you is the moment i treasure. I just wanna stay with you always,dear love. :)


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: