CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 1, 2011

Persahabatan Mula Retak

Mlm ni aku tetiba emosi. Emosi ok?? Emosi!! =.=' Menatap FB pun blh buat aku tetiba hangin. Baru tau yg sahabat baik aku ni ada byk account FB,aku ingat 2 je,rupanya ada pulak yg ketiga. Haih.. Pesal aku tetiba hangin? Ye la.. Cuba fikir,buat account byk2,pi add aku jd friend,tp langsung takde tegur. Friend ke mcm tu?? Baik unfriend je aku ni. Kalau setakat nak buat tambah friend kat friend list,baik tak pyh la kalau tak tegur. Kalau org lain takpe gak,sebab mereka tak rapat sgt ngan kau. Tapi aku ni??? Aku la org yg paling rapat ngan kau dr From 1 lagi,mesti la aku terasa yg teramat sgt.

Eh,kalau aku,L,C and R plus A and N blh stick together,kenapa kau tak boleh stick ngan kami?? Even kwn yg dah lama pindah dr school kita dulu pun smpai skrg masih lg ada in touch ngan aku and the rest. Tapi kau?? Baru 8 bln tinggalkan alam persekolahan dah lupa ngan kitorg. Dah tu ko tukar number pun takde nak inform ngan aku. Patut lah aku call tak dpt2. =.=" Dlm FB pun bkn ko nak tegur. Aku comment kau,kau tak reply pun. Kau siap delete pulak status kau yg aku comment tu. =___=" Kenapa kau mcm tu??

Aku baru sedar yg raya tahun ni kita tak ada gambar raya bersama2. Camne agi? Dah raya pun kita takde jumpa. Semalam aku pergi rumah kau,kau takde. =__=" Tak dpt nak jumpa bestfriend sndiri. Huhu. Tak pe la.. Aku dah tak mrh kau. Aku just rasa sedih je. :'( Tak pe la sahabat.. Aku happy tgk kau happy. Tgk dr jauh pun ok la. Tgk kau ketawa pun aku senang hati,even time tu kau ketawa bukan dgn aku. :( Aku tau aku dah jauh dr hidup kau skrg. Aku dah tak penting bagi diri kau mcm dulu lagi. Lagipun skrg kau dah ada 2 sahabat baik yg lebih dkat ngan kau. :'( Take care ya friend? I miss you.




Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: