CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 16, 2011

Selamat Hari Malaysia

Selamat Hari Malaysia warga Malaysia sekalian! :) Yang ke berapa sudah? Hehe. Aku sebenarnya kalau bab2 Sejarah ni,aku payah sikit nak hafal tarikh2 yg penting bagi negara. LOL. Yang aku tau,bila Merdeka,bila Hari Malaysia,bila rusuhan kaum berlaku.. Tu je la yg aku tau. Kalau tanya aku bila tarikh lahir family aku,tau la aku nak jawab. Tarikh lahir aku,tarikh lahir boyfie.. Eh? Hahaha..


Sambutan Hari Malaysia kat bandaraya Miri ni diadakan semalam. Err.. Tak tau la apahal diadakan sehari awal,tapi kalau tak silap aku tahun lepas dia buat pada tarikh Hari Malaysia. Bukan sehari awal. Tp tema dia tetap tema yg sama mcm tahun lepas la. STREET PARTY. Mmg btl2 street la ni sebab mereka buat stage utk event tu kat jalan raya. So apa lagi,terpaksa ditutup la jalan raya tu. Tp aku tak lama kat sana. Boring! Why? Sebab aku tak berapa berkenan dgn event ni,apalagi dgn cara mereka buat sambutan tu. Mungkin bagi korang aku ni kolot kot. Tapi seriously aku tak suka dgn cara mereka memeriahkan konsert tu. Agak terkejut juga la aku. Ko celebrate hari Malaysia dgn buat tarian seksi ko atas pentas tu,tayang ko punya body,mcm tak cukup kain je,dpn khalayak ramai. Mcm tu ke menunjukkan semangat patriotisme kau? Tu apa yg terjadi thn lepas la.. Thn ni aku no comment. Mcm yg aku kata tadi,aku tak lama kat sana. Dtg sana hampir pkl 7,lepas tu aku blah dr tmpat tu pkl 8 mcm tu la. Sempat tgk satu band local nyanyi 2 lagu je. Haha. Pas tu aku drive pergi ke Grand Old Lady,tapi malangnya time drive naik bukit tu,hujan pun turun. Huh.. Potong line btl la. Then aku pun drive turun and pergi Pantai Tanjong. Huhu. Lepak la situ. Before pkl 11 dah drive balik.

Err.. Ada kaitan ke cerita aku ni ngan tajuk entri? Haha. Hrp ada la kan walaupun sikit. :p Tapi point aku buat entri ni pun just nak ucapkan Selamat Hari Malaysia.  :)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: