CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 28, 2011

Happy Forth Month Anniversary,Mr.S ;)

Bulan ke-4 pun muncul.
Alahai.. Sukar nak diungkap dgn kata2 perasaan aku skrg.
Yang pastinya aku happy la,kan?? Hehe.
Tgh mlm tadi,after pkl 12,dia msg and wish "Happy Monthsary sayang".
Ahaha! Tapi kan ke lebih mengharukan lagi kalau dia call and wish mcm tu?
Eh? Demand sgt aku ni. =.=

Tapi kan..
Semalam frust sgt sebab tak dpt jumpa dia.
Dah elok2 plan nak jumpa dr minggu lepas,alih2 tak jdi pulak?
Kenapa??? Sebab kereta takda. Cissss~~ =/
Kacau plan aku je kan?
Tgk apa dah jadi??
Gara2 kereta takda,aku dah seminggu tak jumpa dia.
Eh?? Baru seminggu je pun. Tu pun nak bising??
:D Kesahhh apa kan? Aku punya suka la nak jumpa dia. =.=
Rindu aar.. Tapi,tapi tapi.. Tapi apaaa??? =.=
Takpa la.. Minggu depan dpt jumpa lagi. (Hopefully lah.)
So,rasanya sampai sini je lah kan aku nak berblogging utk hari ni.
Kemalasan melanda ni. Akibat kepenatan bershopping hari ni. Hehe. :D
Papai~ ^^v



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: