CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 12, 2011

Beloved's birthday (11 Nov. 2011)

11.11.11-6 nombor yg cantik kan? Hehe. Org dok kecoh sal 6 digit ni oh kat Facebook and Twitter,dlm blog pun tak kurang jugak. Okay,tgk title entry ja dah tau kan aku nak kata apa? Hee~ :D Yes! It's his birthday. Special la sikit kan number tahun ni? Haha. Tp tak kesah pun pasal number2 ni. Hmm..

Semalam,time siang tak dpt jumpa my sweetheart ni,tp dah janji la nak jumpa time mlm. Hoho. ^^ Terpaksa maa... Kalau tak,tak special la kan? Lagipun nak bagi him present juga bah semalam. Dah lama aku prepare that present you know? 2 weeks ago dah prepare! Huhu. Awal kan?

Ok,last night meet up dlm pkl 10.30pm something la. Then we went to Tanjong Lobang,as usual la.. Haha =.=' Then,i heard he say,"sayang,bie haus la". I don't get him at first. I though he want to get some drink like 100 Plus or Cola maybe? Rupa2 nya drink like beer and so on. At first,berat hati juga mau suruh dia minum,lagipun he said takda kawan yg dpt kuar mlm tu since semua tgh kerja smpai ke tgh mlm. Dia minta aku teman dia minum,teman mksudnya duduk tgk jak la. Bkn bawa aku minum sama pun. Haha. Dia memang tak suruh pun aku minum. If so,bkn aku nak pun. Kecuali kalau event besar or da mood la (bila byk geng). But mostly mmg aku tak nak minum la. Mostly byk main pksa2 oh,tak suka. =/  Semalam dgr he said yg every year dia smbut birthday mcm ni bah,takkan tahun ni tak da mcm tu pulak,lain la rasakan? Tak best la konon. So aku tgk muka dia yg muka kesian mcm kucing kelaparan tu,luluh la hati ni tgk muka kesayangan mcm tu,so aku kata ok je lah tp dgn syarat,kejap ja. Both of us pergi ke A1 utk beli beer. =.=' 8 tin semuanya. Then fetched up his friend to the Tanjong. Pas tu dok cita2 la both of them,aku dok diam jak ngan meka. Just dgr prbualan mereka and da la ketawa sikit2 if mereka buat lawak.

Hampir pkl 12am,aku dah mula gelisah la,aku nak balik,tp tak dpt,sebab if aku balik,mereka 2 takda yg hantar balik rumah. =.=' Then kena la tunggu,dahla air mereka tu belum habis2 lagi 8 tin tu. Then,luckily his friends dah balik keja and pergi jumpa dia kat Tanjong tu. We lepak kejap2,then i decided to go home,his friend yg we bawa td,tumpang aku balik la sbb jalan sehala ja. My sweetheart tinggal la kat Tanjong tu with the rest. Before aku blah dr sana,aku bagi dia present yg aku dah sediakan.

Ni la present tu. Hehe. I don't know whether he like it or not. I don't know what to give bah. =/
But i sincere gave him this o.. Hope he like it lah. :)

So this is the birthday boy huh? My another half. ^^ Dear Stanley,me sayang you,you know that? Do sayang me always k? Haha. Gedik eh. Lalalala~ :p

Last night,aku rasa terharu bila tgk layanan dia kat aku semalam lebih mesra dr biasa. I mean,terlebih mesra la,tak mcm biasa. Last night he talked sweet thing to me,like showing his appreciation towards me,something like that la. Haha. That's what made me so touched. Aku sendiri pun heran bila tiba2 tgk dia being nice and sweet with me. Then he said "i love you baby" and so on lah. Selalunya aku yg ucap 3 words tu dulu. Mmg dr a day before birthday dia pun dia terlebih sweet pulak kat aku. Entah la. Mungkin mood baik sgt kot,biasalah,happy nak birthday ni. Haha.

Last night he kan he told me yang tahun ni ada lain (kurang) sikit la birthday dia if tak 'minum2'. Aku mcm agak terasa kecil hati la with that sentences. Why? Terasa mcm aku ni nak tahan2 dia dr buat apa yg dia nak buat (minum) before ni everytime dia birthday. Yalah,kan last year,birthday dia,dia dgn org lain,dia celebrate lain sikit,agak happening la kot? Waa~ Nak nangis ada jugak. Tapi when i heard he say "ada extra and kurang la birthday bie thn ni. Yg extra nya,I GOT YOU WITH ME. Last year kan takda?" Huhu. Then aku pun terus ok la. Haha. =.=' Tak mau la nak kecil2 hati ni. Kan? :)

So that's it. But pagi tadi,he tell me yang present yg aku bagi semalam,tertinggal kat kereta kawan dia. =.=' Great oh? Dah la his friend out station for 3 days,that means,Isnin nanti baru balik. Naaa~ MElancong dulu present tu sblm sampai ke tuan punya hadiah. Huhu. He said sorry many times for that. And me,mcm biasalah,always forgive him maa.. Not a big deal actually. As long as the present is in a good condition,then there's no problem la. HOPE SO~ ;)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: