CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 19, 2011

Insomnia

Dah pukul 6am pun aku masih tak tido2 lagi. Baru je lepas mandi ni. Mandi di awal pagi. =.=' Mcm nak pergi sklh pulak? =/ Haih.. Sumpah aku tak dpt tido. Ngantok2 jugak,tp tak nak tido. Eh apakah??? =.=' Entah la,ptg semalam aku keluar jalan2 ngan family and saudara dr kpg. Pkl 2.30pm mcm tu la. Then balik rumah pkl 11 mlm. Smpai je rmh,aku kemas2 brg,then baru la aku on9. Amboi.. Balik rmh trus on9 ye? Tak mandi pulak tu. Naaa.. Tu sbb la aku mndi awal pagi ni. Hahaha. xD


Dlm aku keboringan on9 td,aku p la upgraded blog aku ni. Huhu. Sapa yg selalu bukak blog aku mmg perasan lah ada yg lain lam blog ni. :) Byk la jugak item yg aku tambah tolak lam blog ni. Rasanya dah naik berat kot blog aku ni. Huhu. Tp aku sggup gak,demi nak tgk blog aku berseri skit. xD Yelah,selama ni blog aku gitu2 ja kan,langsung tak berseri,korang bukak pun confirm tak smpai 5 minit,terus close tab pas tu. Kan kan kan? Ah tak ngaku plak dia. Benci!! :P

Lepas aku upgraded blog,aku check FB pulak,aku tgk kwn2 aku on9. Haha. Aku pe lagi,dah bosan tahap babi kan,aku 'nguras' la kat post mereka. Semua post aku like and komen skali. Kebanyakkannya takda mksud pun komen tu,saja suka2 penuhkan ruang kosong kat komen tu. Utk isi masa lapang katakan. :D Then,tak sangka plak mkin byk mkin byk yg ikut menguras. =/ Dah sorg,sorg lagi muncul utk menyampuk lam post. Haha. Tp syok la jgak,layan ja.. Layan jgn tak layan. Then,aku pun mlas nak lyn lagi dah. Pegi mndi then on9 lagi,buat entry ni. :O Bosan giler.. Sini la aku nak mengomel. Huhu.

Eh2... Asal Facebook skrg pkai Timeline ah? Ish.. Buruk beno rupanya. Kiri kanan post,aku pun naik pening tgk. Tp ada yg suka pulak Timeline tu. Kata chantek. Yela.. Yg chantek nya aku tgk cuma cover photo nye aje. Kan? Sape setuju nanti click LIKE ok? Haha. *pancing LIKE nampak? :P Lalalala... Eh2. Kalau aku nak maintain FB aku guna wall aje blh kan? Tiada paksaan ke utk tukar ke new version tu?? Huhu. Aku tak mau yg baru,nak yg lama. Yg lama yg lama yg lama!! Tp kalau system memandai tukar sndiri nanti,tu aku tak tau la. Entah2 tak fasal2 Mark Zuckerberg kena sumpah lahanat lepas tu. Hehehe. :D

Oklah,nak tido. Kalau matahari dah tegak atas kepala nanti,tak sempat pulak nak jejak alam mimpi. Huhu. Tido 4 jam pun cukuplah drpd aku buat rekod tak tido 48jam. Oh tidak! :D

P/s:Inilah terjadi apabila Christie menghadapi Insomnia. Haha. xD Cerita pun serba sebanyak out of topic kan? :P


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: