CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 27, 2012

Hidup Seindah Biasa

Seminggu dah x blogging. Kinda missed my blog so much. :'( Selalu nak blogging,tp bila dah buka blog and nak buat new post,mesti kepala jadi blur. Asyik fikir nak mulakan entry mcm mana. Aishh.. Fikir tajuk lagi,pastu nak fikir lagi nak blogging psl apa. :/ Susah jugak nak blogging ni. Hahaha. :D Tajuk yg kat atas tu pun mcm xda kaitan ja? Haha. Lantak la. Janji ada. Ngee~ ^^v


So how's your day readers? Hope it is awesome lah kan? Don't be like me. I draw a smile on my face and i laugh till i can't breath well,it is just for a while. It is not fake,but hey.. I do can smile and laugh,i seem happy but the wound was still felt. Haha. =.=' Byk bnda yg buat aku happy tp aku msh jga nak berduka lara. Cehh~ Knpa aku x penat2 brduka lara ni? Hurm.. Well,sometimes mmg aku happy,tp bila sorg2,mula la nak brduka cita. Haha. Sumpah smpai skrg aku msih rindukan dia. Cinta? Haha.Biarlah hati aku yg tau. :')

Skrg ni aku happy dgn hidup aku,walaupun ada certain things yg buat aku sedih,geram,hampa and marah,tapi sejak dua menjak ni ada la juga org2 yg buat aku happy. Haih.. Nak tau? Dlm minggu ni je,hmpir setiap hari aku keluar. Haha. Cam best jak kan? xD Yelah. Mentang2 cuti seminggu kan? Ni dah nak habis cuti,kembali busy la dgn hal sklh nnti. Heh.. Tu cam x best jak? :D Cuti seminggu ni aku habiskan masa dgn keluar ke pantai2 di Miri ni,pergi shopping dgn kwn,keluar lepak and karaoke dgn kwn2. Then pergi visited rumah kwn yg smbut CNY. Haha. Mmg best la minggu ni.

Cuma satu yg aku hrp,aku hrp aku pun bahagia mcm dia. Ya,mcm dia. Kalau dia senang2 je happy dgn org baru,aku pun nak juga. Tapi bukan atas dasar suka2 nak in a relationship,aku nak yg serius punya. Tp nmpaknya kena tggu aku recover dulu. =.= Kbye.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

4 comments:

Faris Nazrin said...

^^ memori sllu bmain2 di kpla kita, n kita kne sdar klau tnpa memori tu, kita x kn blajar pape dri ksilapan kita kn? great la if u r happy. :) after this, try to move on with yr life k? i trust that u can do it la christie! ^^v

Christie V said...

haha.. sy mmg happy,tp bila sorg2 tu,happy pun blh jd sedih tau? tp xpe la. sekurang2nya,sy msih ada org2 yg sygkan sy kat sekeliling sy. move on? i will. :')

Faris Nazrin said...

:) try ok? i've been through, what u've been through. so i know EXACTLY how u feel.. tp life is too short for us to suffer. life is so precious n meaningful and only have one. klau kita waste our life with something like this, kita yg rugi. :D u have friends and family that will make u happy.. one day, the right one will show up. so be patient k? :D

Christie V said...

Alright buddy! :)