CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 14, 2012

Still hoping..

Yup. I'm still put some hopes,such a high hopes. Hmm.. Dah more than a week smua nya berlalu,tpi aku msih brharap yg smua nya kembali sprti biasa. (T^T)
Aku msih kat sini,menanti dia kembali. Tp tak mungkin dah kan? Dia yg btl2 nak pergi,aku x dpt buat apa2 selain melihat dia pergi. Memang menyakitkan melihat dia pergi,tpi lebih menyakitkan aku bila tau yg dia takkan kembali. Mcm dulu. :(
Aku dah try utk singkirkan dia dr fikiran aku,tp x blh. Apa2 yg aku buat,kat mana aku berada,dgn siapa aku bersama,tak kira la dlm kelas ke,time keluar dgn family ke,time aku driving ke.. Eh,dia sntiasa dlm fikiran lah!
Huhu.. Knpa aku msih mengharap dia? Sebab aku cinta. Knpa aku cinta? Sbb hati aku syg dia. Knpa hati aku syg dia? Sbb dia pernah buat aku bahagia even seteruk mana pun mood aku that day.
Dia lepaskan aku semata2 dia tak ada masa utk aku,utk segala yg berkaitan dgn aku. Haih.. Aku x minta 24/7 masa dr dia. Dia blh cari aku bila2 dia free,aku akan sentiasa ada utk dia. Even pun dia rasa dia xda bila setiap kali aku perlukan dia. Tapi aku x kisah pun. Hurm~

Kalau dia dah jtuh hati kat org lain,aku pasrah ja lah.. Cinta x seharusnya memiliki. Tapi hati aku masih nak miliki dia. Erk? =.=' Hmm.. K bye.
P/s: Aku rindu dia. Segalanya tentang dia. :'/


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: