CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 10, 2012

Where is the love has gone?

I'm back again. To blog and type crap thing. Not to show that how sad am I right now but to express what i feel lately. Seriously,cinta dlm hati aku semakin hilang. Hati aku mula mengeras. Bkn bermaksud cinta aku kpd 'dia' dah takda,aku msih cinta,tp seolah2 hati aku dah tertutup utk org lain. Utk mencintai org lain pd waktu terdekat ni adalah mustahil. Tgk la mcm mana aku layan mereka yg dtg mendekat. Sudahlah kasar,takda belas kasihan lagi tu bila org keep on terasa hati dgn aku. Tp mereka still juga nak mendekat. Huhu. Aku mmg perlukan seseorg utk berada di sisi aku,tp cukuplah jika hanya sebagai kwn dan mereka tak brharap lebih2.

So where is the love has gone? Haha. Sudahlah,hati aku dah keras mcm dulu. Sekali lagi. Ya.. sekali lagi. utk kali yg kedua. =.=' Waktu kali pertama tu,aku terlalu ego utk menerima seseorg tu sehinggakan aku hampir kehilangan dia,tp luckily aku sedar awal2 yg he's too precious to be hurt. Hmm.. Then,skrg ni kali kedua pulak aku alami benda yg sama. Sedih tau tak? Sedih sebab aku berlaku tak adil trhadap kwn2 aku,mereka yg sgt2 care psl aku,tapi aku mcm tak hrgai mereka.

Apa yg aku hrp,akan ada seseorg blh menyedarkan akan. Kalau blh biarlah dia tengking ke mrh aku ke biar aku sedar yg cinta itu masih wujud dlm diri aku. Huhu. Kot2 ye pun,org tu tengking aku mcm ni utk sedarkan aku,"Kenapa kau buta sgt hah?! Kenapa kau buta sgt sampai tak nampak aku yg didepan kau ni,yg sgt2 cintakan kau?! Kau sedih2 mcm ni,kau ingat aku suka ke? Ingat aku tak nampak ke semua kesakitan yg kau alami?! Sampai bila kau nak mcm ni hah?! Aku syg kau,kau tau tak?!" Huhu.. Tp itu hanyalah mimpi. Haha. -.- Berangan je lebih. Huhu. :(



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

2 comments:

Faris Nazrin said...

maybe it will be a guy who could do that.. hehe.. wait patiently k? :P

Christie V said...

wait? haha.. should i? :D