CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 25, 2012

My 2 year-old baby :D


Ahaa... In 2 days more,dia dah berusia 2 tahun. Cepatnya masa berlalu kan? Huhu.. Dgn segala susah payah,penat lelah dan pelbagai cerita aku kongsi dgn dia,tak sangka pulak aku mampu menjaga dia dengan baik & aku setia dgn nya.. Hehe. Walaupun aku tak dpt melihat dia selalu,tapi aku selalu merindukannya.

Harap2 la lepas ni aku boleh meluangkan lebih banyak masa dengan my 2 year-old baby ni. :)
Happy 2nd birthday my dear BLOGGIE.. Hehe. Suspen ke? My blog ni ibarat my baby la.. Kalau la blog ni manusia... xD


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: