CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 19, 2012

Everything just fine. Me LIKEYYY :D

Hey i'm back! I'm back! :D Just get a chance utk berblog. Huhu. Skrg ni sah la aku bergelar penganggur terhormat. Ye lah tu.. Terhormat la sgt. Haha. STPM pun dah lepas,tapi kerja blm lagi ada. Tahun dpn jak la pergi kerja. Enjoy dulu tahun ni. Ye lah.. Maklum la thn dpn dah 20 thn kan? Haha. Dewasa dah aku eh? Tak perasan. Tapi perangai still sama cam budak2 kot? Nakal~ Haha. Lantak la.

Awal2 holiday hari tu aku enjoy btl2 la. Spent time dgn org yg aku syg,aku rindu,aku puja,aku cinta.. Cewah.. Happy gila lah! Aie.. Terus gila. Haha. Well,mcm2 aktiviti kami buat brsama,swimming lah,took an evening walk lah,lunch and dinner together lah,and lepak kat Grand Old Lady sampai lewat mlm sambil tgk view Miri dari atas bukit,kacau dia nak workout kat gym pun ada. Haha. Selagi aku tak balik,selagi tu la dia tak start workout. xD Everything went alright. :) I likeee.. Thanks dear for everything! Me syg you. Haha.

Oh! Don't get angry.. I'm not wanna talking about my lover only de.. I'm going to talk about my holiday with family too. So,this holiday,my relatives dtg dr Kuching,so hari2 la aku keluar jalan2,jadi driver la terutamanya. Huhu.. Jalan sini jalan sana,sampai la lutut aku sakit. Kesian kaki aku. :( Selain tu,makin holiday,mkin mjadi2 aktiviti menambah berat aku. Mkn byk2,tp bila tgk perut mkin berisi,pandai pulak kata nak control mkn. Tapi hampeh.. Tak juga control. Haha. Aku buat juga workout,exercise itu exercise ini,sampai la mucles aku cramp. Tapi mcm x berkesan jak. Mana tak nya,bukan aku buat selalu pun,dah tu pemakanan tak control,mmg la x brkesan. Haha. Silly apa.. What to do? Life is soooo goooood~

Need to go,aku tau korang bosan baca,aku pun bosan baca apa aku type. HAHAHA. Pointless.. Jgn risau,aku takkan selalu mencarut lepas ni,sebab aku akan busy balik kpg,busy attend wedding org and doing the wedding preparation,after new year baru la aku tak busy lagi. At that time aku akan busy kerja and apply UPU jak kot.. Have a nice day! Thanks for reading. :) Merry Christmas to those celebrate it and wish you a Happy New Year. ;) *hug*




Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: