CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 30, 2010

Rakan2 ku

Sedih rasa nya nak tinggalkan zaman persekolahan sbb aku tau bukan dapat di ulang kembali waktu yang telah berlalu.. Aku sayang kawan2 aku. Lepas ni bila akan berjumpa lagi. Sbb tu kat sini aku mengabadikan mereka semua. Di blog aku!! Hahaha


Ni la bestfriends aku..mereka berada di sisi aku.
Dari kiri:Cath,aku,Rasyid & Aisyah
Semua classmates perempuan ada di sini.
Aku je x da sbb aku yg ambik pict ni. :D
Kita kan kawan?? Hehe.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Friday, October 29, 2010

Nyanyi dpn org ramai??


Aarrhh..Malu larr....Wktu graduasi next week,aku kna nyanyi la..Bwa lgu Hey Jude dan Teman Sejati..Aku x pnh la nyanyi dpn org rmai (terutama sekali time kat sklh).Huhu...Nmpaknya aku akn mencipta sejarah mggu dpn..Haha...Tp itula yg aku nak sumbangkan b4 aku hbiskan zaman prsekolahan kat sklh aku..Tak pe la..Itu kan cuma skali jer..Biar lain dr yg lain..Ahaha...Kalau tgk org yg sama je naik atas pntas,pun bosan gak..
Aku mmg suka nyanyi,x kira kat mana2 je la.
Time masak pun aku nyanyi gak..hehe :p



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Wednesday, October 27, 2010

Nervous

Tak tau la nak kata apa..Nervous sesangat ni..


SPM akan menjelang dlm masa 26 hari lagi..Tapi aku rasa macam makin lalai,kurang semangat,dan macam2 lagi la...Apa nak buat ni?Trial pertama hari tu,result aku ok,cukup pakej..hehe...Trial kedua belum tau lagi...Baru je habis hari ni...

Penat aa otak nak belajar..Tp aku ada peningkatan yg bgus dlm subjek Sejarah dan Matematik.Happy sangat aku tgk result aku tu..Cuma aku ada banyak kelemahan dlm subjek2 sains..Add Math la paling susah aku nak faham dgn cepat..Perlu berusaha lagi ni..Add Math tu sbnrnya senang la..Tp dia rumit sikit..Byk putar belit..Tu yg buat student susah nak catch up...
Additional Mathematics

Tawakal aje..Brdoa dan brusaha akan membawa kpd kejayaan.. =)



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

What I Feel Now

I'm happy cuz i managed to built my 2nd blog today..
Ahaa..i'm still new here..
So,i need to learn more about this blog site
after this..one by one....
No rushing... :p




Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)