CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 15, 2010

Merdeka!!

Happynye hari nih dah bebas dri seksaan SPM. Ahaks!! Angan2 semlm dh terlaksana hari nih.. Tapi sedih gak coz hri ni gak la aku brpisah dgn kwn2. Mgkin ada yg xkan brjumpa lg. tp yg besties aku smua tu pas ni pasti akn brjumpa lg la.. Confirm pas ni ade planning pnye nak hang out. Kat mne? Port biasa lh..Parkson a.k.a Bintang Megamall (new wing). Tmpt bebudak Miri lepak di hari Sabtu. Ahah! Tu bg budak sklh kot? Now kitorg bkn bdak sklh lg..so leh pegi bila2 lah except Saturday.. Ahaha.. But for this week,relax dulu lah. Kwn ku yg sorg lg ni,si Aisyah lusa nak kne pegi Kuching. Balik kpg katakan! Aku bile plak? Kpg aku pun kat sane gak,tp x da perasaan nak blik pun. =.=' Pas hbis exam td,kitorg trus la snap seberapa byk pictures.. Jum tgk kat bwh.



From left:Aishah,me,Cath
Aiseyh..Ni mmg mode nak christmas ni..hehe.ngegeh btl la!
Ni time b4 nak msuk exam hall.

Sesi melompat2!haha..Time ni bru kuar dr exam hall..
Buat pose gini ala2 bdak U bru convo!Hihi.
Tp Pa'e x join!Tak beshh.. :(

Cubaan ke 2.Melompat lg.mmg terasa cam budak U la plak..
Xpe2.Sabar..x lme lg nih jd bdak U la ko Miss! :p

Ni kitorg brgmbar ngan head invigilator.Huih..die sndri nak brgmbar ngn kitorg tau??
Haha..Syg kot sama kitorg ni..Kitorg kan budak baik.Cheh!Perasan! :p

Done with taking pictures,now masa utk balik.
Melangkah dgn gembiranya.Snap by Pa'e. ^^

Alamak..pesal muka aku camni?Aku x tau pun ada org snap!Muka blurr,tgh korek kocek,cari hp!
Confirm!Kalo korg tgk mna2 pix aku confirm hp always ada di tgn.Hehe. :p

Ada lg sesi photoshoot ni..Kat Luak Pinnacles.
Tgk la muka masing2,smuanya happy.

Pesal aku tgk batu besar kat blkg tu cam sama je ngan kmi org ni?
Warna x jauh beza.Haha.
Tu je lah gmbr yg aku ada..Komen lah pas baca ni.Thanx ya coz sudi spent ur time to read this.Really2 appreciate it!Haha..Do leave ur comment.


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Sunday, December 12, 2010

Seronok Sangat.....

Mlm td aku & family pergi Christmas Parade & Consert.Tp time perarakan tu aku blm smpai lg,lepak kat Merdeka Mall dulu..Hahaha..Cath & Rasyid dah menunggu aku time tu.Smpai2 je kat City Fan,aku trus bawa family aku ke tandas City Fan dulu,sekalian dgn Cath & Rasyid..sbb diorg nak she2..haha..time tggu kat luar toilet tu,aku terserempak ngan Bibi and the others (geng lelaki aku kat rumah pjg,itu pun bru rpat last 3 months)..O God!Punyala happy dpt jumpa Bibi..i miss him a lot la..Kitorg borak2 kejap,aku trus lupa kat Cath & Rasyid kat blkg aku.Haha..Aku tgk Bibi pkai topi xmas tu,then aku pe lagi..Aku mnta topi tu,tp dia nak bg..haha...trkejut jugak dia nak bg sbb aku men2 jer..Borak2 pas tu mereka chow..

Aku pun kmbali kpd 2 org kwn aku td.Kitorg ambik gmbr smbil guna topi xmas n tanduk rusa yg diorg beli b4 tu..Sempat gak aku bgtau Rasyid sapa dgn aku borak td,dlm masa yg sama tbb2 aku dgr Cath kata cmni,"helo Adam?Adam..Adam.."..Aku blur la kejap,ingat la dia btl2 tgh in call ngn Adam..Konon nya Cath nak report la yg aku ni "curang" ngn Adam..haha..biarla..diaorg x tau pa2 pun,kan Adam??Hehehe..Pas tu kitorg cri tmpt duduk utk tgk konsert.Wow!Kitorg duduk kat dpn skali.Haha..dpt la tgk Vince & Sydney Mohede dr dkat..Quiet cute jugak mereka 2 ni..Suka ku tgk Sydney tu..Suara pun bgus pe?

Mmg best la mlm td.Nasib baik la aku ajak Cath & Rasyid pegi semlm,kalau x mmg aku bosan xda geng.. Cath kata tu la 1st time dia kluar mlm ngan kwn2..Tp bg aku dh brkali2 la jugak..tu pun tgk konsert Free-To-Be yg diadakn setiap thn,tp since last year,dh xda lg konsert tu.Pas ni x tau la bila lg dpt kluar mlm ngn kwn2 aku..

Malas nak cerita banyak,let those pictures tell you the story. :)

My bestie

Snap by Rasyid :)

My bro with our niece.

Gadis suka berphoto. :p

Sidney Mohede-GMB's vocalist

Vince AF1



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Wednesday, November 17, 2010

Hari Terakhir Persekolahan

16 November merupakan hari terakhir persekolahan sesi 2010 SMK Luak.. Tadi aku dpt gambar2 graduasi dan gmbar suke2 jer yg aku order dr Cikgu Andy. Meh tgk sama2..

Ni gambar semua calon SPM & STPM 2010 SMK Luak

Hahaha..gambar aku ambik sijil.

Sebelah kanan aku ngan kwn2,sebelah kiri aku sorg2.

Aku ngan bestfriend/s aku.

Ahh..gambar gila2 jer tu.


Ni group Wonder Girls versi SMK Luak.. Ahaks! Perasan tul!

Classmates aku ler...i'll miss u guys. ='(
Kenangan yg x kan pernah dilupakan diabadikan di sini..Aku akan ingat korang semua sampai bila2..korang jgn lupa aku erk?? =(


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Wednesday, November 3, 2010

Funny Moments

Wktu kat sklh mmg mcm2 yg aku lalui..pagi td adalah wktu utk Math,mula2 tu x best..cikgu mrh ngn kitorang la..(alaaa...x best nyer). Sudah la aku duduk kat dpn sekali,cikgu tu pulak berdiri di dpn aku,mau tak pekak telinga aku dibuat nya.

Hehe..kiranya mcm ni la keadaan aku time cikgu marah td.

Dgr dia mrh2,kecut perut gak. Cikgu tu bknnya selalu mrh pun. Tp kalau dia dah tak de mood mcm tu,haaa.......jgn bawa main2 oi. Kitorang pun satu gak,dah nak SPM,tp still nak main2 gak. Hahaha..itula yg org kata "TAK SEDAR DIRI",kan?? =) Lepas tu,waktu Moral pulak. Wah! Aku suka part ni. Ada la suatu masa tu aku overheard prbualan budak2 cina yg duduk di belakang aku. Automaticly aku trus pandang kat diorang dgn muka yg trkejut sbb apa yg mereka bualkan tu psl *** (x leh bgtau aaa..tp kalau dpt agak,bgus la). Adala sorg budak cina ni kata,"i know u know,don't tell who". Fhm tak apa dia kata? Maksudnya,"sy tahu awak tahu,jgn bagitau sesiapa". Dia guna direct translate la.. Aku apa lagi terus ketawa la. Lepas tu aku cerita balik kat kwn2 aku & mereka ketawa & riuh la kami. Kitorang pun terus la trikut2 ayat tu. Hahaha..funny kan? Tapi at least la dia berani cakap,drpd tak de langsung. Hehe..





Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Saturday, October 30, 2010

Rakan2 ku

Sedih rasa nya nak tinggalkan zaman persekolahan sbb aku tau bukan dapat di ulang kembali waktu yang telah berlalu.. Aku sayang kawan2 aku. Lepas ni bila akan berjumpa lagi. Sbb tu kat sini aku mengabadikan mereka semua. Di blog aku!! Hahaha


Ni la bestfriends aku..mereka berada di sisi aku.
Dari kiri:Cath,aku,Rasyid & Aisyah
Semua classmates perempuan ada di sini.
Aku je x da sbb aku yg ambik pict ni. :D
Kita kan kawan?? Hehe.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)