CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 15, 2010

Merdeka!!

Happynye hari nih dah bebas dri seksaan SPM. Ahaks!! Angan2 semlm dh terlaksana hari nih.. Tapi sedih gak coz hri ni gak la aku brpisah dgn kwn2. Mgkin ada yg xkan brjumpa lg. tp yg besties aku smua tu pas ni pasti akn brjumpa lg la.. Confirm pas ni ade planning pnye nak hang out. Kat mne? Port biasa lh..Parkson a.k.a Bintang Megamall (new wing). Tmpt bebudak Miri lepak di hari Sabtu. Ahah! Tu bg budak sklh kot? Now kitorg bkn bdak sklh lg..so leh pegi bila2 lah except Saturday.. Ahaha.. But for this week,relax dulu lah. Kwn ku yg sorg lg ni,si Aisyah lusa nak kne pegi Kuching. Balik kpg katakan! Aku bile plak? Kpg aku pun kat sane gak,tp x da perasaan nak blik pun. =.=' Pas hbis exam td,kitorg trus la snap seberapa byk pictures.. Jum tgk kat bwh.



From left:Aishah,me,Cath
Aiseyh..Ni mmg mode nak christmas ni..hehe.ngegeh btl la!
Ni time b4 nak msuk exam hall.

Sesi melompat2!haha..Time ni bru kuar dr exam hall..
Buat pose gini ala2 bdak U bru convo!Hihi.
Tp Pa'e x join!Tak beshh.. :(

Cubaan ke 2.Melompat lg.mmg terasa cam budak U la plak..
Xpe2.Sabar..x lme lg nih jd bdak U la ko Miss! :p

Ni kitorg brgmbar ngan head invigilator.Huih..die sndri nak brgmbar ngn kitorg tau??
Haha..Syg kot sama kitorg ni..Kitorg kan budak baik.Cheh!Perasan! :p

Done with taking pictures,now masa utk balik.
Melangkah dgn gembiranya.Snap by Pa'e. ^^

Alamak..pesal muka aku camni?Aku x tau pun ada org snap!Muka blurr,tgh korek kocek,cari hp!
Confirm!Kalo korg tgk mna2 pix aku confirm hp always ada di tgn.Hehe. :p

Ada lg sesi photoshoot ni..Kat Luak Pinnacles.
Tgk la muka masing2,smuanya happy.

Pesal aku tgk batu besar kat blkg tu cam sama je ngan kmi org ni?
Warna x jauh beza.Haha.
Tu je lah gmbr yg aku ada..Komen lah pas baca ni.Thanx ya coz sudi spent ur time to read this.Really2 appreciate it!Haha..Do leave ur comment.

Lots of love,


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

0 comments: