CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 12, 2010

Seronok Giler.....

Mlm td aku & family pergi Christmas Parade & Consert.Tp time perarakan tu aku blm smpai lg,lepak kat Merdeka Mall dulu..Hahaha..Cath & Rasyid dah menunggu aku time tu.Smpai2 je kat City Fan,aku trus bawa family aku ke tandas City Fan dulu,sekalian dgn Cath & Rasyid..sbb diorg nak she2..haha..time tggu kat luar toilet tu,aku terserempak ngan Bibi and the others (geng lelaki aku kat rumah pjg,itu pun bru rpat last 3 months)..O God!Punyala happy dpt jumpa Bibi..i miss him a lot la..Kitorg borak2 kejap,aku trus lupa kat Cath & Rasyid kat blkg aku.Haha..Aku tgk Bibi pkai topi xmas tu,then aku pe lagi..Aku mnta topi tu,tp dia nak bg..haha...trkejut jugak dia nak bg sbb aku men2 jer..Borak2 pas tu mereka chow..

Aku pun kmbali kpd 2 org kwn aku td.Kitorg ambik gmbr smbil guna topi xmas n tanduk rusa yg diorg beli b4 tu..Sempat gak aku bgtau Rasyid sapa dgn aku borak td,dlm masa yg sama tbb2 aku dgr Cath kata cmni,"helo Adam?Adam..Adam.."..Aku blur la kejap,ingat la dia btl2 tgh in call ngn Adam..Konon nya Cath nak report la yg aku ni "curang" ngn Adam..haha..biarla..diaorg x tau pa2 pun,kan Adam??Hehehe..Pas tu kitorg cri tmpt duduk utk tgk konsert.Wow!Kitorg duduk kat dpn skali.Haha..dpt la tgk Vince & Sydney Mohede dr dkat..Quiet cute jugak mereka 2 ni..Suka ku tgk Sydney tu..Suara pun bgus pe?

Mmg best la mlm td.Nasib baik la aku ajak Cath & Rasyid pegi semlm,kalau x mmg aku bosan xda geng.. Cath kata tu la 1st time dia kluar mlm ngan kwn2..Tp bg aku dh brkali2 la jugak..tu pun tgk konsert Free-To-Be yg diadakn setiap thn,tp since last year,dh xda lg konsert tu.Pas ni x tau la bila lg dpt kluar mlm ngn kwn2 aku..

Malas nak cerita banyak,let those pictures tell you the story. :)

My bestie

Snap by Rasyid :)

My bro with our niece.

Gadis suka berphoto. :p

Sidney Mohede-GMB's vocalist

Vince AF1



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

2 comments:

Jake Keynes said...

haha...she thought i was "curang"~~?? how could that be..haha..n'way it's hillarious n pretty funny coz they didnt know much about Us(U n me), the most funniest thing is, cath's calling(ME), infact that she's got a wrong one and she called Christie...haha...that's the most stupidest thing ever!!

Miss Deveronica said...

no la..she's was pretending that she call u..n the phone..haha