CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 12, 2011

Hey,i'm missing you,buddy! :(

Mana ni emo-icon sad face?? Blog should have one bah. :( To show with clearly people out there our real feeling. Haha huhu. Suddenly feel so sad atas 'kehilangan' seseorang ni. Waaa! D: Entah ke mana la budak ni menghilang. Honestly,we have never met each other. Don't know how we getting closer. We knew each other through Facebook. Oh Facebook! You are really connecting others even though they don't know each other. 


Hmm.. :( I used to called him 'brother'. And he called me 'sister'. I say he is an 'alien'. And he say me 'seposen'. Haha. :') Then i said,''you're my LIMITED EDITION ALIEN". He replied,"you're my only seposen". Haha. Goshh! I miss him,i miss my bro. We are so close before,until my own boyfie so curious and suddenly asked me who that guy is. Cuz' he saw and read our wall  post last time. Hmm. I think he(my alien) and I lost contact for almost a month. Last time we contact is after the breaking up. I mean,when i break off with my bf. 

Uwaa! Why bah? Where have you been bro?? Your Facebook account is not activated anymore. I can't find you there. Same goes to your girlfie. Alahai.. I didn't add her as a friend also,my mistake. :-/ Hurm.. I hope you're just being fine anywhere you go and in whatever you do,brother. I wish you read this,but i know you wont. :-/ And obviously,org lain yg baca ni. -.-' Haiz.. Ke kau dah balik ke Sydney? :( Apasal tiba2 menghilang bah?? Eee..  Tak patut btl la,kalau ye pun dah balik Sydney,of course la still dpt surf itu Facebook. :-/ Tak sound2 langsung. It's okay. I hope you won't forget me. Huhu. I'm afraid that you will forget me. You used to feel the same way to : afraid that i will forget you! No,bro. I never forget you. :'( May God bless you whenever you are. I miss you,Alien! :')




Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

Saturday, July 2, 2011

Semalam Yang Teruk

Oh my.. Aku sungguh down semalam. Tak tau nak buat apa. Down gile2. :( Luckily mlm semalam,kira2 pkl 7pm lebih,sis Racheal dtg rumah and bawa keluar. Dia kata sis Lala ajak. Then,aku asked for my mum permission. Yes! She give me a green light yo! ^^ Tapi dgn syarat,balik b4 12. Haha. Then,aku suruh Cheal chow dulu,pasal aku time tu tgh mkn and blm mandi. Aku kata akan call dia bila aku dah siap. Okay,around 7.30pm,aku dah siap then aku pun cepat2 la keluar. Wahaha! Tanduk sudah keluar. Aku,Cheal and her boyfie terus chow jumpa the gang. Dah berkumpul,kitorg pegi Island Bistro,near to the Balcony. Wah! Duduk satu meja besar,order air,minum2 smbil tggu sis Lala with her sister and friends to come. Ada John Rentap,Rahmat,CJ,Kal,Alvin,Mat,Charles,Yon,Cheal and me. Aku and Cheal just minum soft drink. Para lelaki pulak minum hard drink. Wahaha! Okay,itu perkara biasa. Jgn heran,jgn kutuk kwn2 aku.

Then sis Lala with her rombongan sampai. Then lepak2 jap kat bistro tu,cerita2,then kitorg berpecah. I'm with Cheal,Lala,Erika,Cinta and Yayang. Yang lain2 pergi somewhere. Plan nak jumpa lagi kat G.O.L. Kitorg pergi Open Air,beli air. Ehem2.. Then chow pergi GOL. Right there,trserempak ngan Julius and his gang. Then kitorg tggu Charles and yg lain utk dtg. Dah mereka sampai tu,kitorg plan nak tukar port sebab GOL bising sgt. Mmg byk kutu mlm la kat situ. Haha.  Full GOL mlm tu. Takde port utk kami kat sana. So,yeah! Kitorg plan pegi Indoor plak. And ajak Julius and his gang skali. Diorg kata nanti2 la. So,bila dah kat Indoor,kitorg duduk,blm panas lagi 'enjin' kitorg time tu. Kitorg suruh plak Bonie and Assan dtg. Kitorg plan and discuss lagi nak tambah air,beli lebih lagi sebab nanti tak cukup plak,sebab ramai yg dtg. -.-' Aku pulak time tu,suka2 duduk kat motor ngan Rahmat. Lelah aku berdir dr td,mana tak nya. Then,dari jauh nampak Bonie dtg,with his gf,Syura. Yeah! Dtg gak Bonie ni. Ingatkan kena tggu lama lagi. Then,tiba2 sis Lala a.k.a adik,tarik aku turun dr motor tu. Rupa2nya my boy dtg. =.=' Aik?? Pelik. Td time msg,takde plak dia kata otw nak ke Indoor,dgn Bonie plak tu. =.=' Sdgkan,aku bgtau dia,yg kitorg tgh tggu Bonie dtg. Dia nak surprised la konon? Aku ckp2 ngan dia jap. Pastu aku duduk tmpat lain. Dgn Cheal and Lala. Dia,aku biarkan kat sana duduk ngan yg lain. Ada 3 group time tu. Aku time tu,share apa mslh aku kat sistha2 aku ni. My God! Aku rasa sgt down. Sebab tu aku cerita kat mereka brdua and aku sggup biarkan Stan sorg2 sana dgn mereka. Takpe la. Utk sekali ni je aku biarkn dia skejap. Takkan bila dia ada around me,aku kena stay je ngan dia kan? Lagipun,aku ada sesi luahan perasaan dgn sis2 aku. :( Seriously,bila aku cerita dgn mereka2 yg sudi dgrkan aku,all of them bagi aku satu jwpn yg sama. God,i don't know what to do. :( Then,dgr pulak cerita Lala. Hmm.. Kesian adik aku ni. :( Dah selesai sesi meluah,baru la aku gi duduk kat sblh Stan. Sejokk gile mlm tu,dr awal2 kami smpai Indoor,angin bukan main la kuat. Ishhh..bikin sejuk je. Then,aku ikut dia ke depan pintu Indoor,Assan,Bonie,Tim and yg lain ada kat situ. Sampai2 je kat situ,Stan terus diberi air Vodka. Vodka okay?? Hmm.. Bonie yg tukang tuang air. Lepas tu,aku pulak diberi Vodka. Aku sambut gak. Cheal and Lala jeling aku. Aku tgk diorg mcm tak prcaya plak aku nak minum. Blm pernah tgk la kot. Then,Cheal kata,"it's okay,I see your life." Then aku kata,"you know what i've been through right??". Dia angguk. Faham bah dia yg aku sgt frust mlm tu. That's why la aku nak minum,satu glass full doh! Baru sekali tu,aku terus rasa heng! Tak pening,tak mabuk,tapi bdn aku rasa ringan je. Haha. So,aku pun ada rasa mengantok gak,so aku just duduk sebelah Stan and menyandar kat dia. Mlm tu byk pulak yg buat hal. Bila dah hengg,mcm tu la. Syura gaduh ngan Fung,gara2 Fung selalu ikut Bonie keluar. So,Bonie turut trlibat la. Syura tak puas hati kat Fung. Well,aku faham perasaan Syura sebab aku pun dah melalui benda yg sama. Dia sebagai kekasih Bonie,of course la terasa kan? Perempuan lain pulak selalu ikut kekasih kau keluar,sapa tak sakit hati. I bet Syura dah lama simpan dlm hati,so bila dia dah heng mcm tu,dia lepaskn je la apa yg dia rasa. Then,Lala pulak settle something dgn Bobo. Cheal pulak busy dilecture oleh Yon. Aku pulak menunggu diorg semua selesai. Aku nak pulang pkl 1.30am pun tak jadi sebab tnggu diorg tu habis. Aku pun adala argue sikit dgn Stan. Tapi tak seteruk mana pun,just main cakap lepas je. Hahaha! Aku kalau dah hengg,aku peduli apa kalau apa yg aku cakap tu over. :D Tapi aku tak mabuk okay?? =.='

Plan utk balik b4 pkl 12 mlm pun tak menjadi. Aku balik pkl 4am! Haishh.. Baiknya anak dara sorg ni kan?? Mana tak nya,aku kena tggu org settle hal masing2. Kalau aku yg drive,okay la. Boleh aku balik awal. Ni aku ikut org. Balik dr sana,aku,Cheal and Yon pergi KFC,tapau utk Cheal. Alaa.. sis aku ni,pagi2 nak mkn KFC. Hahaha. Then,sampai rmh almost pkl 4.30am. Tak lama lepas tu mummy bgn,nak pergi kerja. Huhu. Nasib baik time aku balik tu,dia blm bgn.  So,tak kantoi. :p So,pagi ni aku bgn lewat. Sepatutnya aku mesti sampai sklh TT sebelum pkl 6.30am utk acara Larian 1M tu. Tapi time tu jugak la aku bgn. Tak cukup tido wehh.. Aku rasa kalau aku mabuk mlm td,sah2 aku tido sampai tgh hri,tapi nasib la aku trbgn pkl 6.30am tu. So,aku cepat2 siap and dgn muka tak cukup tido,aku jalan ke SMK TT. Nasib baik dekat,kalau jauh,aku rather ponteng and kena denda. Wahaha! Then,dlm pkl 9 lebih td,aku sampai rmh,on9 kejap then aku tido smpai la pkl 12 lebih. Then bersiap2 lagi,Lala bawa keluar. =.=' Keluar lagi. Haha. Lala ada benda nak cerita bah. Sambung cerita semalam. So,demi dia,aku sggup gak keluar even aku masih lagi penat and ngantok. Kitorg jumpa kat Parkson,mkn kat KFC sementara tggu Cheal dtg. Dah hbis kami mkn,bru dia dtg with her boyfie and John. Then jalan2 pusing parkson. Pulang rmh pkl 5pm. Then ngadap lappy sampai la skrg ni. :D Nampak sgt tak boleh jauh dr internet kan?? :p

Apa2 pun,biar berapa kali aku dah meluahkan apa yg aku frustkan sgt kat mereka,mereka dan mereka,aku still tak dapat nak lupakan. Well,aku btl2 hurt dgn itu. :'( Susah. Aku tak tau keputusan apa aku harus buat. Hmm...


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

I am EMOTIONLESS

Tak tau nak buat apa skrg. Tak tau keputusan apa yg aku harus ambil. Tak tau mcm mana nak hadapi semua ni. Tak tau kenapa aku harus hadapi semua ni. Tak tau kenapa aku di layan sebegini rupa. Tak tau kenapa harus aku yg kena bersabar dgn semua ni. Tak tau kenapa aku tetap bersabar. Tak tau kenapa aku tetap di sini. Tak tau kenapa aku masih mampu memandang dgn sebelah mata. Tak tau kenapa aku masih mampu melemparkan senyuman kepada org di sekelilingku. Tak tau kenapa aku diperbodohkan. Tak tau kenapa aku masih boleh bersikap tidak peduli sdgkan aku peduli.

Aku tau aku terluka. Aku tau aku sedih. Aku tau aku tak gembira. Aku tau aku merana. Aku tau aku tak sempurna. Aku tau yg sbnrnya aku tak patut terima semua ini. Aku tau aku sakit hati. Aku tau aku sudah lelah dgn semua ini. Aku tau aku bukan yg terbaik utk semua org. Aku tau aku siapa. Aku tau apa yg aku inginkan. Aku tau yg aku ingin pergi tapi aku masih mahu disini. Aku tau yg aku bodoh kerana aku 'buta' mata hati. Aku tau aku tak mampu terima semua ini. Aku tau aku berhak dpt yg terbaik utk diri aku. Aku tau aku berhak bahagia. Aku tau aku berhak hidup gembira. Aku tau tak dpt menipu diri aku sendiri. Aku tau yg aku marah. Aku tau yg aku benci. Aku tau  yg aku tak suka. Aku tau yg aku geram. Aku tau yg aku sudah berubah tetapi ada sebabnya.

Mereka tak tau apa yg aku rasa. Mereka tak tau apa yg aku alami. Mereka tak tau apa2. Mereka tak tau apa yg mereka buat telah menyakitkan hati aku. Mereka tak tau yg kebenaran itu menyedihkan aku.

SO.......


AKU TAU YG AKU DAH BERUBAH. MENJADI SEMAKIN TERUK?? YAKAH? TIDAKLAH... TAPI AKU SEMAKIN MEMBERONTAK. SO,JANGAN SALAHKAN AKU BILA AKU DAH BERUBAH SEBEGINI RUPA. MASA AKAN UBATI SEGALANYA. AKU BENCI KORANG YANG BUAT AKU BEGINI. TERIMA KASIH BANYAK2 SEBAB BACKSTABBED AND MENCALARKAN KEPERCAYAAN AKU.



Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)