CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 6, 2014

My Online Shop

Dah lama menyepi,sekarang saya kembali dengan khabar gembira. Hehe. Saya sekarang ni aktif dengan penjualan produk secara online. Setakat ni dah ada la 2-3 customer. Syukur,rezeki dari Tuhan. :) Saya baru bermula secara aktif akhir bulan Mei. Walaupun sambutan tak seberapa,saya tetap bersyukur. Maklum la baru nak melangkah kan?

Saya jual macam-macam jenis produk tempatan yang sememangnya dipercayai keberhasilannya dan disahkan halal dan selamat digunakan. Original sudah pasti. Harga sememangnya berpatutan. Service COD (Cash On Delivery) dibuat oleh saya hanya di area Miri. Kenapa? Sebab saya tinggal di Miri. Haha. Tak kan la nak hantar barang customer di Miri guna poslaju juga kan? Saya buat COD ni maknanya barang saya semuanya ready stock.

Kalau dah log in Facebook tu,jangan lupa search page ni, Miri Online Health and Beauty Shop.



Sudi-sudikanlah meluangkan masa anda menjenguk page saya dan kalau berminat nak order produk dari saya,silakan PM saya di page tersebut. Jangan malu-malu ye? ^_^

Sebelum saya terlupa,Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan bagi kawan-kawan dan pembaca Muslim. Selamat beribadah ye? Sekian terima kasih. :)


Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)