CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 2, 2011

2nd September 2011

I want to wish Happy Birthday to my brother and my niece. Whoaa.. Both sama2 birthday hari ni lorhh.. Abg aku dah berusia 26 tahun. Muda agi kan? Tp tahun dpn dah nak kawen dah. Haha. Awal nyer.. Huhu. Niece aku pulak berusia 6 tahun hari ni. Thn dpn dah nak erm..kawen gak ke?? Haha. Takkan la? Tahun dpn dah nak masuk Primary One la. :p Huhu. Makin besar je dia kan? Makin montel pun ada gak. :D Tp syg la dua2 takda dpn mata. Abg kat Sabah,niece plak kat rumah sia sendiri. Ek eleh.. Wish you thru the phone je lah. :p


Hari ni aku g JPN sebab nak renew i.c. Hurm.. It should be my hubby yg teman,tp last minute dia kata tak dpt nak teman. Huh! =__=" Benci lah. Last2 aku called semua bestie aku dan mengharap seorg drpd mereka dpt temankan diri ini. Huhu. Sapa nak pegi sorg2? Aku tak mau lah. Bajet je buat muka seposen tunggu kat pejabat JPN sorg2. :-/ Mula2 aku call Racheal,tp dia ni masih tidur lagi. Huhu. Aku tau la sebab takde respond. Haha. Then aku cari Cath,dia pun 2x5=10 je. Masih bermimpi lagi. Lepas tu aku call Leticia,dia tak dpt sebab tgh keluar ngan family. Alahai.. Awal pulak diorg ni keluar,baru pkl 9.15am. =/ Lepas tu aku cari Dayang,classmate aku. Waa~ Dia ni lagi la x da respond. Then lastly aku dpt msg dr Cath. Finally! Akhirnya dia la yg dpt temankan aku g JPN. Huhu.. Thanks buddy! ;)

Aku ambil dia around 10am then directly pergi ke JPN and sampai sana hampir 10.30am. Whoa! Laju gak aku drive?? O.o Hrm..dah smpai cepat2 pergi ke pjbt JPN,skali tgk nombor giliran sesi pagi dah habis daaa... So kena tunggu sebelah ptg punya. Huhu. Then kami 2 chow la ke kedai mkn 2020 around Survey Hyper/Grand Palace Hotel smentara tuggu office JPN buka sebelah ptg. Awal lagi utk lunch,tp memandangkan perut dah lapo.. Redah je. Dulik hapa haku tu time utk breafast ke lunch,janji dpt mencekik. :D hee~ Lama la jugak kat 2020 tu,chit chat chit chat smbil makan.



Pas tu kami g Boulevard. G kedai PBB nak beli stationery. :) Heh..budak sklh,biasalah. :p Then? Hampir pkl 1pm kami dtg balik ke JPN,lepak dulu dlm kereta. Cukup masa baru la naik ke office. Kat situ nak kena tunggu lagi. =.=" Ingatkan office bukak pkl 1.30pm,rupa2nya pkl 2. =.=" Lamo beno den tunggu. =/ Aku ngan Cath rileks je tunggu pintu office bukak,org lain dah siap berdiri dpn pintu office dr before pkl 1.30pm. Hahaha. Beberapa minit kepas pkl 2pm baru la office buka,dlm skelip mata ja dah penuh office tu. Haha. Mcm ada mega sale discount 100% ja lagaknya. :p Ada ka org buat discount 100%?? Hoho..Tu bkn discount nama nya,tu brg free. Haha.

=__=" k..asal jauh melencong topik aku nih?  Huh! Smbung balik cita.. Dah puas aku dihimpit org time nak ambil nmbor,akhirnya dpt gak nombor giliran aku dgn borang skli. Sambil tggu giliran,aku isi borang. Nak tukar alamat dlm i.c gak ni. Tak lama tggu,dah smpai giliran aku. Thumb print pe semua,byr and ambil gmbar,so taddaaaaaa..slesai lah sudah urusan rasmi and urusan kerajaan aku. Haha. Time ni la boyfie kata dia keluar g cyber. Adohai!! Aku tak puas hati. Td pgi kata x dpt kluar,ptg dpt plak?? Apa cita ni? Huhu. Nevermind la.. Biarlah dia kluar ngan kwn dia tu. Huhu.

Lepas chow dr JPN,aku dan Cath g 7 Eleven dekat area Mall gara2 nak beli slurpee,tp out of stock pulak. Huhu. Then cari tempat utk minum2 kat area Parkson. Haus tekak doh! Nak mkn cendol,tp ada kedai yg di promote Cath tu dah full. Huhu. Then last2 kami pergi ke Tanjong. =__= Why harus ended up kat Tanjong gak walaupun sejauh mana kami nak pergi? Huaaa.. Then kat sana aku pesan ABC,Cath pulak pesan air kelapa. Hoho. Then,kami pun pergi ambil mummy balik kerja. Huhu. Hantar Cath balik lepas tu,sesampai ja kat rumah,aku terus online sebelum g cuci kereta. That's all. Haha. Boredkan cerita aku?? ^__^





Suka? Click LIKE. Nak komen? Komen je. :)

2 comments:

Rasyid Ochmann said...

Kenapa x ajak I???

Chris'ty V. said...

xnak menyusahkan u.. haha